Млад баща с рядко заболяване в нова битка за живота си

За година Иво Димитров е претърпял две мозъчни операции, има нужда от помощта ни за лечение в Турция

Обратно в новината

Коментари - Млад баща с рядко заболяване в нова битка за живота си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къе е държавата? За чуждите има пари. но за своите граждани няма и горкиите болни трябва да разчитат на добри хора за помощ. Вместо това помощта за укукросите получили "закрила" се удължава с още ена година безметежен живот в лукса на безплатен . "ол инклюзив".

Дарявам непрестанно, но всички хора имат нужда от първо от добра държава и чак след това от добри хора.... Все повече започвам да се нервя на фона на безкрайните кражби и разходването на милиарди по нецелесъобразност... Здравната ни система е помийна яма за гражданите и златна кокошка за "богоизбраните"...

Щом е на фондация забрави. Дайте лична сметка на човека. Има ли я някъде публикувана.

А кога тук ще могат да лекуват такива заболявания? Само драпат за пари и нищо не се прави... Имаме прекалено много болници на глава от населението и в тях едни чички зад бюрото на заплата. По-добре, по-малко на брой, но големи, с качествен персонал и апаратура.

Пожелавам успешно лечение на този млад мъж, не е невъзможно да се влезе в ремисия. Но е добре и да няма бавене в лечението. Мисля, че е трябвало да се насочат към държави като Германия за този тип лечение. Все пак сме в ЕС. В Турция има добри клиники, но Аджибадем има и в София, но ги насочват към Турция и там искат огромни суми. А специалистите в ЕС са доста по-напред от тези в Турция. Цената вероятно щеше да е същата, но качеството е друго. Изборът все пак е личен и пожелавам от сърце успех! Пътят е труден , но няма място за отстъпление!

Мисля си, че като дойде такъв момент в живота, е по-добре да се подготвиш, вместо да натоварваш близки с огромни кредити и продажба на имоти. В Турция има специалисти да, но някои се възпилзват да искат непосилно големи суми за лекуване на неизлечимото….

Много си груб. Живота е единствен и неповторим. Трябва да се борим за него, а не да се примирим. Всички кредити на света струват по малко от един час повече този човек да е със семейството. Дори когато няма надежда борбата продължава. Защото надеждата умира предпоследна--------------последен винаги си умира човека. Така, че дори и да няма надежда той може още да е жив.

Не е така, за няколко месеца повече, няколко почернени живота с 250к лева кредит.

За съжаление, не познавам нито един човек, който да се е лекувал в Турция и да се е излекувал. Всички вече са мъртви.