От ВМРО призоваха партньорите си от ГЕРБ и Обединените патриоти да работят за изпълнението на техни приоритети за управлението на страната. Според партията трябва да има напредък в разумни срокове и само това би осмислило тяхното участие във властта.

Депутатът от ПГ на Обединените патриоти доц. Милен Михов гостува с коментар в Сутрешния блок на БНТ1.

Ние искаме да вкараме гориво в системата, отново Обединените патриоти да работят и да бъдат решаващ фактор в управлението на страната, заяви Милен Михов.

Проблемите в коалицията ни идват от личностни амбиции, стремежи за налагане и доминации, допълни депутатът.

Проблемът в Обединените патриоти рефлектира и в отношенията с ГЕРБ. Първо обаче трябва да подредим собствения си двор, за да бъдем решаващ фактор в управлението, заяви Милен Михов.

Ние искаме няколко много важни неща - мерки срещу циганската престъпност, разрешаване на проблемите на българите в чужбина и облекчаването на процедурите за получаване на българско гражданство, както и въпросът със социалната несправедливост, допълни още представителят на ВМРО.

Ние искаме да бъдем заедно, работим активно. Така Михов коментира въпроса кога ще стане ясно дали Обединени патриоти ще излъчат общи кандидатури за предстоящите евроизбори.