Шокиращо, но факт - лекарите предпочитат да си оправят холестерола с природни средства. Специалистите по здравето, за които и никоя човешка болежка не е чужда, се доверяват на отдавна утвърдения "чистач" на холестеролните плаки - Visilife (Висилайф).

Съдържащ екологично чисто масло от дълбоководни, антарктически скариди Крил, Visilife доставя специални омега-3 мастни киселини в тялото, които работят като естествен противовес на опасните мазнини в кръвта. За ефективността на Visilife свидетелства не само личният опит на д-р А. Димов от Пловдив и на д-р С. Кирилов от Сандански, които вече са оставили високите стойности на холестерола и триглицеридите зад гърба си, а и наблюденията от клиничната практика на д-р Кр. Динкова от София.

Ето какво отчитат вече изпробвалите лекари:

Холестеролът е в норма без лекарства

Vitaslim

"Когато установих, че имам завишен холестерол и триглицериди, веднага си назначих статин. Той натоварва черния дроб и затова пиех само по 10 mg/ден. Исках обаче да го заменя с нещо безопасно и така се спрях на Visilife.

Приемам Visilife редовно от няколко месеца в дозата, препоръчана в листовката. Трябва да призная, че ефективността му ме изненада. Не само че към днешна дата напълно съм спрял приема на статина, ами и кръвните ми изследвания показаха, че всичко е перфектно. През февруари отчетох, че с Visilife общият ми холестерол е паднал на 4,64 mmol/l, а триглицеридите вече са 1,66 mmol/l. Стойностите на "добрия" и "лошия" холестерол са в златната среда - HDL е 1,91 mmol/l, а LDL е 1,8 mmol/l." Д-р Атанас Димов, общопрактикуващ лекар, МЦ "Димед", Пловдив

Свалих си холестерола с натурално средство

Vitaslim

"При профилактичен преглед ми откриха висок холестерол - 14 mmol/L. Започнах терапия със статини, с която свалих холестерола на 7 mmol/L. От лекарствата се чувствах замаян и отпаднал, имах болки по мускулите. Затова през 2017 год. потърсих по-щадящо лечение и така попаднах на Visilife.

Направих си схема - пиех по 2 капсули Visilife дневно и намалих статина наполовина. По този начин и без промяна в начина ми на хранене за 3 месеца показателите ми бяха прекрасни - холестеролът бе намалял от 7 на 4,5 mmol/L. След повече от 1 година непрекъснат прием на Visilife в доза от 1 капсула на ден аз вече спрях статина. Следя се редовно и всичко е в норма. Само с Visilife. Чувствам се отлично." Д-р Славчо Кирилов, пулмолог, Сандански

Visilife понижава холестерола с 30% за 3 месеца

Vitaslim

"Когато установих, че имам завишен холестерол и триглицериди, веднага си назначих статин. Той натоварва черния дроб и затова пиех само по 10 mg/ден. Исках обаче да го заменя с нещо безопасно и така се спрях на Visilife.

В моята практика природният продукт Visilife се наложи и доказа. Той e с клинично потвърден ефект върху сърдечно-съдовите проблеми. В наблюдаваните от мен случаи установих, че приеман за период от 3 месеца (1 месец в доза от 2х1 капсула дневно и 2 месеца в доза от 1 капсула на ден) той понижава нивата на общия холестерол с около 30%. Значима положителна промяна отчитам и върху нивата на LDL ("лошия") и HDL ("добрия") холестерол. Ефектът от приложението на Visilife не се различава спрямо възрастта и пола на пациентите. Продуктът е напълно подходящ и при лица със съпътстващи заболявания, чиято здравна картина е усложнена. Д-р Красимира Динкова, д.м., специалист по Пневмология и фтизиатрия, ВМА - София

Vitaslim

Можете да откриете Visilife в най-близката аптека до вас.

Повече информация за Visilife може да намерите ТУК >>>

 

 Платена публикация