Конференцията ще се проведе в зала “Ефе” на хотел “Маринела”.

Международни гости ще бъдат Антъни Робинсън, журналист от Financial Times, с над 25-годишен опит в отразяването на събития в Европа, Азия и специално на Балканите, Ким Сенгупта, журналист и политически анализатор от The Independent, Регионалният директор и ръководител на Академията за журналисти в региона от Deutsche Welle - Филип Славкович. Те ще седнат заедно с основателите на първите интернет портали в българския уеб, като Владимир Жеглов (dir.bg), Любен Белов (Нетинфо), Любомир Леков (investor.bg), Жюстин Томс (Аз медиа), Момчил Шумаков (mail.bg), за да разкажат как се изгради и подреди българското уеб пространство.

Какви предизвикателства преодоляха през годините и какво ни предстои? Щафетата от тях ще поемат нови медии и платформи като, Offnews, “Момичетата от града”, Web Cafe и др., за да покажат, че ако имаш добро съдържание и новаторски подход успехът за бизнеса в уеб е неизбежен.

Конференцията е с вход свободен и каним всеки, който се интересува от интернет обществото и развитието на уеб медиите у нас. Събитието се провежда с генералната подкрепа на Банка ДСК.

Вижте програмата и лекторите тук: http://20.dir.bg/