Близки и приятели ще изпратят жестоко убитата телевизионна водеща Виктория Маринова в последния й път. След задържането на заподозрян за престъплението, тялото на младата жена беше освободено от "Съдебна медицина".

Поклонението пред тленните останки на Виктория е насрочено за 10.30 ч. в църквата "Св. Троица" в Русе, съобщи баща й Георги Маринов. След това младата жена ще бъде погребана в гробищния парк на квартал "Чародейка".

Очакват се и засилени мерки за сигурност в района, както и в русенските квартали "Тракцията" и "Селеметя", в които е живял заподозреният за убийството Северин Красимиров. 21-годишният младеж успя да избяга в Германия, където бе задържан при спецоперация на полицията. Очаква се в следващите десетина дни той да бъде екстрадиран у нас.

Вчера рокери нахлуха в ромските махали в Русе. Според официалната информация не се е стигнало до сблъсъци. Полицейски патрули и жандармерия са изпратени, за да осигурят спокойствието в района. Хората обаче продължават да се притесняват за безопасността си.