Българската фирма "Провиотик" пусна на пазара продукта ProViotic Имуно-Активатор, който подпомага естествените функции на активиране на имунитета. Това е добра профилактика, която ни подготвя за резките промени на времето и други негативни фактори от ежедневието ни и прави адаптацията на организма към тях по лесна.

Благодарение на инициативата Home Shopping на Dir.bg и Trendo, продуктът, който е в ограничени количества, ще достигне до вас онлайн. Поръчайте ТУК.

ProViotic Имуно-Активатор прави по-адекватни естествените защитни сили на организма и го прави по подготвен и силен, обясни Кирил Петков, изобретател и управляващ съдружник в "Провиотик" АД.

Както е известно на всички, когато имаме силен имунитет, ние се справяме по добре с промените, които ни заобикалят и неизбежно ни влияят.

ProViotic Имуно-Активатор е нов ПроВиотик с полипептиди и липополизахариди, създаден с намерението да активира имунитета.

Какво ни дава ProViotic Имуно-Активатор:

• Доказано подпомага естествените сили на организма.

• Съчетан е с иновативен български пробиотик.

  • Съчетание с бактерията Lactobacillus plantarum GLP3
  • Имуноактивиращият комплекс се съчетава с нов щам на ProViotic Lactobacillus plantarum GLP3. L. Plantarum GLP3, Всичко това помага на организма да се справи с лекота с влиянията от ежедневието ни.
  • Приемът на ProViotic Имуно Активатор е една таблетка веднъж дневно, за да подпомогне поддържането на естествените сили на организма.

#Home Shopping с Dir.bg, powered by Trendo

Снимка: iStock by Getty Images/Guliver Photos

Dir.bg и Trendo продължават да работят за вас и да ви доставят пратки, спазвайки всички необходими мерки за хигиена и безопасност. Заплатете с карта и поръчайте пратката си до адрес, за да избегнете всички възможни рискове.  

ВНИМАНИЕ! Поради големия интерес и ограничените количества, ви информираме, че с приоритет ще бъдат обработвани поръчки, платени с "Дебитна/Кредитна карта".

"ProViotic Имуно-Активатор" се продава ексклузивно онлайн, благодарение на инициативата на Dir.bg и Trendo

ПОРЪЧАЙ ТУК!

#ОстаниСиВкъщи