На кадри, разпространени от bTV, се виждат сцени от боя в столичния квартал "Люлин" от петък вечерта. Трима пострадаха - единият бе настанен в реанимацията на "Пирогов". Друг бе настанен във ВМА с прободна рана в главата, а третият бе изписан от болница и задържан от МВР.

От кадрите от охранителни камери в района се вижда хронологията на случилото се. Минути след 20 ч. черен джип спира булеварда на аварийни светлини. Секунди покъсно тримата братя Михаил, Александър и Анджело застават до лек автомобил и разговарят помежду си.

След това от джипа излиза мъж. По информация на bTV това е Любомир Велков. Следва размяна на реплики между четиримата мъже, която прераства в бой. На тях обаче се вижда как в боя участват предимно Любомир и един от тримата братя.

В един момент Любомир успява да се освободи от хватката на другия мъж и си тръгва. Братята тръгват след него, а минути по-късно всички се връщат около автомобилите си.

В 20:10 ч. Любомир се качва в джипа си и напуска мястото. От охранителните камери обаче се вижда, че около 30 секунди по-късно джипът се връща и удря колата на братята, които в този момент са до нея. Мощната кола отминава мястото, следва нов обратен завой, а още няколко секунди по-късно - нов удар.

Мъжът в джипа, за когото и братята твърдят, че е Любомир, отново се връща на мястото. Слиза от автомобила и разменя няколко думи с другите участници в боя. От кадрите се вижда, че в този момент единият от братята - Александър, вече е ранен. След това Любомир се качва в колата и потегля.

От кадрите от охранителните камери се вижда, че на място се събират десетки хора, идва и полиция. В 20:25 ч. пред едната патрулка паркира лек автомобил, от който излизат трима души.

Предполага се, че единият от тях отново е Любомир, който в ръката си държи и палка. Те се затичват към тримата братя, но полицията успява да ги разтърве. На място пристигат и няколко линейки.