Пиарът на бившата кметица на район "Младост" Десислава Иванчева Петър Кърджилов се оплака в профила си във Фейсбук, че е бил нападнат и пребит от група младежи в центъра на София. 

По думите му, инцидентът е станал в събота вечерта, а нападателите са били група младежи с бръснати глави на възраст около 16-17 години. Кърджилов е нападнат, след като изкачил стълбите на подлеза пред централния вход на НДК. От разказа му става ясно, че той е бил обвинен, че е заглеждал момиче и я е обиждал.

"С тях имаше момиче, което твърдеше, че съм я заглеждал и обиждал - замаскират поръчката за нападението над мен като битова свада! Нищо такова разбира се не съм правил, но те изобщо не слушаха, а ме нападнаха директно. Развиках се, успях донякъде и да се защитя като ударих двама-трима. Наоколо имаше и нормални младежи, които дойдоха на помощ. Двамата полицаи, които бяха при пилоните взеха данните на двама от скиновете, които притеклите ми се на помощ момчета успяха да хванат, но не ги арестуваха, въпреки че видяха, че от главата ми тече кръв! Отпратиха ме, като ми казаха да се прибирам и да отида на другия ден в 4 РПУ да подам жалба", обяснява Петър Кърджилов.

Той допълва, че в момента е вкъщи със счупена фибула на десния крак, пукнато ребро и има и други травми. Кърджилов обаче не е подал жалба в полицията за побоя, като твърди, че ще го направи, когато се почувства по-добре. 

В края на юли пиарът на Иванчева бе арестуван, след като пред телевизионните камери влезе във физически сблъсък с пенсионерка при блокадата на Орлов мост.