Пред майка си и доведения си баща в Германия Северин Красимиров признал за убийството на журналистката Виктория Маринова и казал, че съжалява. Това обяви по телефона от Германия пред bTV Асен Георгиев, доведен баща на Красимиров.

Вчера на 21-годишния мъж официално бяха повдигнати обвинения - за изнасилване и убийство на Виктория. Очаква се днес той да се изправи пред русенския съд, за да бъде определена мярката му за неотклонение. Разпитът му вчера е продължил над 4 часа.

Не му повярвахме, но той настояваше, че е извършил убийство, че е бил пиян, докато го е извършвал, каза още пастрокът.

Георгиев обяви и че Северин много добре е знаел, че властите ще дойдат за него, защото майка му е регистрирана и се знае къде живее - затова и ги чакал с примирение. С това вторият баща на Северин опроверга информацията, че заподозреният за убийството на Маринова бил сменил три пъти адреса си в Германия.

Асен Георгиев обяви още, че Северин, както и неговите брат и сестра "не са добре с главата" и доскоро пиели лекарства за този проблем. Северин понякога изпадал в ярост и чупел чаши.

Той уточни, че би дошъл в България, за да го подкрепи, но работи и не може да отсъства от работа. пък и не знае как би могъл да му помогне.