Надежда Красимирова - майката на Северин, който е обвинен за убийството на журналистката Виктория Маринова, проговори за случая пред Нова телевизия.

Жената сама е пожелала да разкаже какво знае за зверството и да помоли синът й да бъде съден в Германия, защото се притеснява, че в България ще го убият.

Надежда признава, че синът й е разказал за убийството. Северин й обяснил, че е бил много пиян и надрусан.

"На мен ми каза, че е бил пиян. Някакъв наркотик взел, най-лошото пил - 4-5 бири и уиски. Той на пияна глава и мъртво надрусана глава го е направил. Той ми казва, че нищо не помни. Като дошъл малко на себе си започнал да си спомня, че убил момичето. Плака. Той не е такъв. Хич не ми идва на акъла, че той ще убие човек. Не е такъв човек", заяви Надежда.

"Искам да помоля само да бъде съден в Германия и да лежи в затвор тук. Колкото ще да е, дори и 20 години. Ако се върне в България, ще го убият", каза майката.

Тя има още 7 деца. Признава обаче, че Северин има умствена изостаналост. Преди му е давала хапчета, но откакто е заживяла в Германия е спряла да се занимава с това, защото е нямало как да следи дали ги приема.