Английски турист, на 27 години, пиян и дрогиран, преби зверски възрастен инвалид в коридора на петзвезден хотел в Слънчев бряг. Инцидентът е от снощи, съобщи Флагман.бг. Медията разполага с ексклузивно видео от агресията, с която гостът на слънчева България се нахвърля върху безпомощния човек с бастуна.

Жестокият побой над безсилния възрастен и болен мъж обаче не е достатъчен, защото след кървавите удари, насилникът вдига на крак и полицията в РУП-Слънчев бряг, сътворявайки втора част от екшън, в който можеше и да загине.

Около половин час след полунощ срещу четвъртък Дани Джеймс Кнот (роден 1991 година във Великобритания) се прибира в стаята си на 5-я етаж, като преди това е вдигнал невъобразим скандал във фоайето на хотела, на рецепционистките и на охраната. Наложило се да бъде извикана майка му, която се вижда във видеото, за да го убеди да се прибере в стаята си.

Във видеото се вижда как тя го държи под ръка в коридора, където внезапно с бастунче в ръка, се появява беззащитният инвалид. Без никаква причина Дани Джеймс нанася поредица от удари на 68-годишния човек, поваляйки го и на пода.

Жертвата е обезобразена - черепът му е счупен на две места, лицето му е също било цялото в кръв. На финала освирепелият младеж изоставя човека на пода и се заключва в стаята си.

Повикана е полиция, но пияният и дрогиран отказва да отключи. Наложило се да бъде разбита вратата. През това време побойникът излязъл на терасата на 5-и етаж и без да разсъждава, че се намира на височина около 20 метра, започнал да се спуска по водещата колона, прескачайки терасите етаж по етаж надолу. Успял да слезе до двора на хотела невредим - по чудо. Там е задържан от охраната и униформените. При задържането му също е продължил да проявява агресия.

Случаят е аналогичен с ММА-боецът Джон Кери, който размаха гаечен ключ срещу ченгетата в Слънчев бряг, а после нанесе удари и по себе си, както и с бруталния и пиян швед Рауф Сундберг, който изрита безпощадно камериера във фоайето на хотел в курорта

Агресорът е арестуван и е задържан в РУП-Слънчев бряг, а пострадалата невинна жертва е настанена в бургаска болница.