Това каза той по Дарик радио. 2009 година се е оказала една от най-успешните за бизнеса на Марешки, става ясно от думите му.

"Завършихме териториалното развитие и вече имаме аптеки във всички области и по-големи градове. Така аптечната ни мрежа е единствената с национално покритие. Печалбата ни се увеличи два пъти през 2009-а”, похвали се още Марешки.

Обмислям в момента дали да се кандидатирам за кмет, за да покажа как градът може да придобие друг облик и да се развие за 3-4 години толкова, колкото не е успял за 20.

Бизнесменът все още не е решил дали на изборите през 2011 ще участва със собствената си партия или ще използва нов политически субект. На изборите през 2007-ма Марешки се яви като водач на листа на партия «Ред, законност и справедливост”, а като кандидат за кмет зае второто място, като изпревари с резултата си кандидатите на ГЕРБ Свилен Крайчев и на дясната коалиция Димо Гяуров. Партията на Яне Янев обаче го разлюби през миналата година. Според Марешки разрив между него и Янев няма, тъй като никога не е имало "събиране”.
Аптекарският бос не е мислил сериозно дали да преименува групата си в Общинския съвет, но според него името нямало особено значение.