Марешки купи имоти на БТК за 16 млн. лв.

Варненският бизнесмен Веселин Марешки възнамерява да изгради медицински центрове в двете сгради на Виваком (бивше име БТК), които купи за 16 млн. лв.

Обратно в новината

Коментари - Марешки купи имоти на БТК за 16 млн. лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм наясно с фармацевтичния бизнес,но съм купувала от аптеки "Марешки",намирала съм това,което съм търсила от различни филрми производители,не съм била ограничавана в избора.Лекарствата са били в срок на годност.И в крайна сметка щом за едно и също лекарство плащам много по-ниска цена/при някои в пъти/,защо са всички тези злобни коментари?-Може би това е единствения случай в България,когато и клиента печели...

Марешки ,да дойде да стане кмет на Ямбол,че нашия град вече жив да го оплачеш

Браво на /136/за кометара - Много пари се раздадоха за изборите! Пак така ли Марешки ще участвана изборите за кмет на Варна ? Избори по български, бизнес по български, аптеки по български и мед центрове по български

Голяма нула си ще знаеш.Може най-голямото светило да си медицинско на света,но като ми объркат лекарството или дозата в аптеката или ми дадат''фалшименто си заминавам.Без пари да ми ги даваш,не ги искам-там си ги продавайте на най-закъсалите.Аз искам специалист/лекар със специалност/ да ме прегледа,специалист да ме изследва и специалист да ми продаде лекарствата-на нито един етап няма да търпя профани и съм готов да си плащам за това.Който има даже и малка възможност ще постъпи като мен-здравето няма цена.А народът ни знае поговорката:''За пет пари пиле,за пет пари пее.''Въпрос на време е хората да го проумеят.И не мога да разбера,г-н Дянков не знае ли къде е Варна?

Явно си роден на няколко туби бензин от Варна,за да пишеш подобни глупости.Кореняците варненци знаем много добре кой е Марешки и коя е фамилията Йорданови.Аз ще попитам господина от снимката кога ще върне парите на Хигия,които докара почти до фалит и кога ще започне да продава ИСТИНСКИ лекарства на НОРМАЛНИ цени.Този господин е СРАМ за цялото фармацевтично съсловие.

хаха специалистите няма как да се развиват в която и да е аптека.И много да четеш и да бришеш'и много да знаеш,няма де да го приложиш чак пък толкова.Томография ли ще разчиташ или със сърдечна недостатъчност ще се справиш..като хирург на операционна маса..В аптеки се развиват само цени,а качеството на л-вата е едно и също навсякъде-от един хамбар са:):)

Познавам Веско от дете. Всичкия бълвоч който сте написали за него, няма нищо общо с реалността. Не зная от къде са му я направили тази снимка, но съвсем не е такъв като визия. Не е мафиот. Не пере ничии пари. Има размах и идеи. Наистина започна от нулата. Колкото до управлението на Кирил Йорданов - когото също познвам от преди 40 години то си е корумпирано и това дори и малките деца го знаят. Варна е територия на ТИМ, което не позволява тукашния капитал да се изнася в София, както това става с много други населени места. Кирчо е вързан с интересите на ТИМ, защото разбира че това са интересите и на варненци. Но е много по беден на идеи,а и е много по-слаб администратор от Веско.

Излъгали са го този 'бизнесмен' - много пари е дал само за две сгради на бившата БТК във Варна. Горе-долу за толкова пари царят продаде цялата телекомуникационна компания със сградния й фонд,терени и инфраструктура в цялата страна! За по-малко от чистата й годишна печалба!

Интересно ще бъде на кой ще го препродаде или кой ще му е ортак-парите търсят легализация.

Никога няма да вляза в такава аптека,в която специалистите не се развиват.И е хубаво,че има надпис кои са тези аптеки.А колкото до цените,знам едно-няма добро качество,без цена-аз държа на здравето си.И като знам,че евтиното сирене е без мляко,не разчитайте да съм ви клиент.Така че,за бедните,за хората в безисходица,може би това е изход,но само привидно.Надявам се,че средноинтелигентните ще ме разберат,останалите получават това,което могат да си позволят. Смятам,че трябва да има аптеки за бедни,но те трябва да се субсидират от държавата,а не да им се предлагат ''евтини''боклуц от разни ''милеещи'' за народа ,,хубавци''.

.....ооо простотия простотия...

За малко парички, купува централно място. Аз бих направил казино там, вместо медицински център. Грехота е със счупен крак или болки в корема, или висока температура да се катериш по тези стръмни стълби. А къде Ше паркираме аудито R8 ???

весо ти си върха,малко приказки много пари,защо не научиш и останалите съветници.

Да се готви и господина.....

аптекарке, плачеш за лекарства!

Предимно пишат тук колеги..Дискомфортно ни е да се сврем в професията си:в аптеките нямаме поле за изява на знанията по физиология или фармакология дори(мн.малко) и.тн.Лекарите са учили същото и са алтернативата .Те ПРИЛАГАТ знанията си и опитът им ги обогатява.Ние,аптека заучената химия,къде позабравена и ненужна (изк.л в лаборатории),сме в застой,наникъде и наистина търговци,колкото и да не ни се иска това-но е факт.Станало е разминаване м/у голямата наука и внедряването й в аптека-просто е невъзможно! Превърнали сме се в дребнави,злобни,неуд професионално млади , стари лелкии тук таме чичковци.Четете и ще разберете,колко ненавист ще се излее по повод успеха на който и да е успял..пък било и Марешки.Срамувам се от това и от ограничеността на съсловието ни..Ако има повече градивни ,като въпросния бизнесмен ,нямаше да е в застой цялата ни държава.С тази злоба аптекарска ви се ще в окови да го закатанчите този Марешки,вместо да се солидирате и окрупняваме аптеките си и да конкурираме цените с неговите.Но не ви се- иска ви се индивидуални печалби,но не и болните да купуват по-евтини лекарства..Вложете енергията си не за злост, а за позитивност-от малкото вложено,като него да МОЖЕТЕ ДА СЪЗИДАТЕ милион. .Само така щестехуманни към болните,а не настръхнали,алчни и жалки. Признайте успехите му и се учете!!Пожелавам го и на себе си!

който го може,го може,ако си плати добре където трябва,може и кмет да стане.нищо ново.

до 136: парите не миришат, но се замисли с какъв произход са и чак тогава се радвай...

fisionomiata mu e kato na bacilikus bulgarikus :))))

Много коректен беше на изборите. Въпреки че не спечели плати на всички застъпници това което беше обещал една седмица след изборите.А те бяха десетки хиляди. Смятайте за какви пари става въпрос.А и парите бяха много добри

НЕ МОЖЕМ ДА СИ ОБЯСНИМ КАК ИМА ТАКАВА ГОЛЯМА ПЕЧАЛБА ЩОМ ПРОДАВА ПО ЦЕНИ ПО-НИСКИ ОТ СКЛАДОВИТЕ КАК ЩЕ КУПИШ ЗА 5 ЛЕВА А ЩЕ ПРОДАДЕШ ЗА 3 И ЩЕ СПЕЧЕЛИШ ТОВА СА БАБИНИ ДЕВЕТИНИ ДА ЗАБЛУЖДАВА ТЕЗИ КОИТО СА С МАЛКО СЪДЪРЖАНИЕ В ГЛАВАТА -МАФИОТ В ПЪЛНИЯ СМИСЪЛ НА ДУМАТА - ДА СИ ПАЗИ ЛИСТОВКИТЕ ЗА СЕБЕ СИ КАК ОЩЕ НИКОЙ НЕ МУ Е ПОТЪРСИЛ СМЕТКА ЗА МНОГОТО НАРУШЕНИЯ И САМОЛЕТА

Мутант мутант ама гушна централната сграда на БТК във Варна и не само нея, а държавата спииииииииииииииии

гледай, народе български. такива ни пият кръвчицата.

тоя само като го погледнеш и девет трески те изтрисат, та камо ли да му купуваш лекарствата. КРАЙ НА АПТЕКИ МАРЕШКИ! НИКОГА НЯМА ДА КУПУВАМ ОТ ТЯХ!!!

о боже! това човешко същество ли е? то и на маймуна не прилича. направо си е някакъв гнусен мутант. а може би е мутрант?

tozi mafiot do koga shte si razigrava konia? Sus sila premahna vsichki po-malki apteki vuv Varna, kopu na bezcenica kllinika, a sega ima naglostta da govori che shte se kandidatira za kmet.