Защо денят започва така?

Защото от днес социалните започват да изплащат по 120 лева за храна на най-бедните пенсионери у нас.

В САЩ двама загинаха след като автомобил на "Тесла" се блъсна в дърво, без човек на шофьорското място.

А във Великобритания се подготвят за най-голямата присъствена премиера на филм от началото на пандемията - Джеймс Бонд "Смъртта може да почака" вероятно ще бъде на "Уембли".

Подробно за темите от началото на деня, чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic

А какво ще кажете за това?

Само за два дни работа, депутатите в 45-тото Народно събрание не спряха да влизат в словесни сблъсъци и да четат декларации от парламентарната трибуна. В петък сред основните теми, по които спориха народните представители от ГЕРБ и всички останали формации, бяха дали оставката на кабинета Борисов 3 трябва да бъде гласувана и кога трябва да се случи това, както и защо премиерът в оставка реши да разпусне Националния оперативен щаб за борба с COVID-19. Следващото пленарно заседание на новия парламент е насрочено за сряда, когато пред депутатите трябва да се яви министър-председателят в оставка Бойко Борисов, за да представи плана за възстановяване и развитие, с който страната ни ще поиска средства от европейската солидарност. Дали това ще се случи, ще разберем в сряда сутринта.

Междувременно ви питаме:

Гласувайте и коментирайте по темата в страницата на подкаста. Най-интересните ваши мнения ще цитираме в обедния новинарски Podcast точно в 12 часа. 

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставете име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.