Защо денят започва така?

Защото Висшият съдебен съвет ще разгледа предложението за започване на процедура за предсрочно прекратяване на мандата на главния прокурор.

Пускат движението по "Тракия" между Чирпан и Стара Загора в посока София. Няма да има повече ремонти по магистралата за това лято.

Бившият холивудски продуцент Харви Уайнстийн не се призна за виновен по обвиненията за сексуални посегателства.

Подробно за темите от началото на деня, чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic

А какво ще кажете за това?

"Властта говори! Открито". Така се казва новата рубрика във Фейсбук страницата на Министерския съвет, където членове на правителството ще отговарят на въпроси на граждани и медии, зададени предварително или в реално време, при излъчване на разговора с даден представител на управляващите. Първи в рубриката ще говори министърът на икономиката Кирил Петков, като срещата в онлайн пространството е насрочена за петък сутринта.

Ето защо ви питаме:

Гласувайте и коментирайте по темата в страницата на подкаста. Най-интересните ваши мнения ще цитираме в обедния новинарски Podcast точно в 12 часа. 

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставете име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.