17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Мунчо Шпаклата Аре у лево

Чета коментарите и си мисля как този начин на мислене ни държа 12 години под крадливото,калпаво,цинично и безкрайно некомпетентно управление на една мутра.И той е прав - той е прост и вие сте прости! Браво на служебното правителство,че позволява на всеки да зададе въпрос или да си каже мнението или екпертизата по един или друг проблем. Но този начин на действие и отношение е характерно за общества с будно и интелигентно съзнание и мислене,там където решения се взимат от цялото общество в негов интерес,а не авторитарно в “ наш” и единствено “ наш” интерес!

Да

Трябва силно будно гражданско общество което да контролира какво се случва наоколо.Министрите са там за да служат и да слушат това общество а не да се големеят.Не ни трябват политици които с глупавите си решения да вредят на хората и да изкарват хиляди по улиците на протести

Ти вярваш в задгробния живот, нали!?!

Не говоря със същества, които ЛЪЖАТ, изчегъртват и мамят в името на поста на един КАУН.

Какво да си говоря с министъра ? София не е България, а провинцията е концлагер !Да оправят разликата в заплащането на труда и можем да си говорим -pst_hristov@abv.bg !

няма да ги погледна

Да! С кеф ще му тегля една майна, нооооо преди това ще си упражня сръбските псувни!

не е важно кво ги говори министерот, а какво прави! ти си питай, пропагандата си го изкарва целият в бело и така. навреха ни у кучи гъз, късно е либе за китка-въпрос.

Въпросът е подобен на този: "Ще си говорите ли с радиото, ако ви го пуснем?" Ами не, разговор няма да се получи.

В крайна сметка, повечето от тях не си ги пишат сами фейсбук страниците.

Задължително ще си задам въпросите, ако има такава възможност.

Защо въобще трябва да говорят? Видя се че на българите е достатъчно да им се каже "шъ ви оправя" и гласуват. Евентуално ще стигнем до партии и лидери които казват по едно изречение в кампания и пак се избират.

А какво да правят хората който нямат феисбук, но искат да се включат в дискусията? Това означава, че не на всички хора им е разрешено да контактуват с "богопомазаните". Aбсолятно недемократично и арогантно!

ще си говоря, но с коня му, както е показано на снимката, защото знам че със сигурност разговарям с по-висше същество от “монистерa”.

Инфантилите ходят на детски куклен театър и си говорят с кукловодите, като си мислят, че си говорят с куклите. И във форума е същото, мислите си, че говорите с нормален човек, докато не започне с опорките на някоя партия.