Защо денят започва така?

Защото излекуваните от COVID-19 са почти двойно повече от новозаразените у нас. 

Новите народни избраници се заемат с мораториума върху концесии и назначения, извършени от отиващото си правителство. 

А може би, защото Левски записа второ поредно поражение рамките на три дни, докато в друг мач ЦСКА постигна убедителен успех.

Подробно за темите от началото на деня, чуйте в този Podcast: 

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic 

А какво ще кажете за това?

Повече от половин милиард души по света ще отбележат Международния ден на Земята. Всяка година Международната мрежа за Деня на Земята координира действията на повече от 12 000 партньори в 174 държави, насочени към опазване на планетата и съхраняване на живота върху нея. У нас този ден се отбелязва за първи път през 1930 г. Тази година в десетки детски градини, училища и университети се организират инициативи, свързани Деня на земята. Доброволчески групи, неправителствени организации и общински власти се заемат с дейности като засаждане на дръвчета, почистване на речни корита, информационни кампании за опазване на видовете и др.

Ето защо ви питаме:

  

Гласувайте и коментирайте по темата в страницата на подкаста. Най-интересните ваши мнения ще цитираме в обедния новинарски Podcast точно в 12 часа.  

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините? 

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни на e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставете име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.