Защо денят започва така?

Защото новият парламент ще проведе първото си заседание. Кой ще бъде негов председател и какви послания ще отправят политическите партии, ще ви разкажем в обедния новинарски Dir Podcast.

След големия пожар преди две години, парижката катедрала Нотр Дам ще отвори врати през 2024 година.

А може би, защото ЦСКА отново ще играе на финал за Купата на България.

Подробно за темите от началото на деня, чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic

А какво ще кажете за това?

В началото на тази седмица в сила влезе частичното разхлабване на мерките срещу разпространението на COVID и беше разрешено на сценичните изкуства да се срещат със своята публика, макар и при ограничение от 30 процента от капацитета на залите. Сред тях са и цирковите представления, които бяха затворени през цялата зима, а техните артисти сега се подготвят за предстоящия сезон, с различни програми и нови номера. Тази събота ще бъде отбелязан Международният ден на цирка, а ние ще го направим малко по-рано.

Затова днес ви питаме:

Гласувайте и коментирайте по темата в страницата на подкаста. Най-интересните ваши мнения ще цитираме в обедния новинарски Podcast точно в 12 часа. 

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставете име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.