Какво се случи до този час?

Корнелия Нинова потвърди слуховете: БСП отива на изборите през юли с отцепили се от партията кадри, като Татяна Дончева, Румен Петков и Георги Кадиев.

България няма да промени позицията си по отношение на Северна Македония, изтъкна служебният министър на външните работи пред европейски представители във връзка с разширяването на Европейския съюз.

Започва проверка, дали МВР и ДАНС са подслушвали незаконно български политици. Резултатите - когато бъде завършена.

Трябва да има облекчения за ваксинираните. Все пак допринасят за борбата с епидемията и са поели своя риск, въпреки предупрежденията, че ваксините са разработени в много кратки срокове и все още се изпитват. Това е един от знаковите коментари, които пишете по темата ни днес. А тя е свързана с въпроса: "Трябва ли да има стимули за ваксинация срещу COVID-19?". Близо 70 процента отговарят с "Не". Още по темата ще чуете в края на подкаста.

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic

А какво ще кажете за това?

Трябва ли да има стимули за ваксинация срещу COVID-19?

До този момент значителен превес имат отговорите "Не". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по темата очаквайте във вечерния новинарски Podcast точно в 18 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставете име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.