Какво се случи до този час?

Тошко Йорданов от ИТН обяви имената на преподавателите, подали сигнали за плагиатство срещу предложението им за вътрешен министър Петър Илиев. И тримата са привърженици на "Демократична България". А иначе ИТН не даде подкрепа за кабинет на БСП.

Нови мерки за влизане в страната ни.

"Може ли 4-тата Covid вълна да ви откаже да гласувате наесен?" ви питаме днес. Пишете ни на PodcastNews@dir.bg.

И още: децата в Чехия се връщат присъствено в училище, без маски, но при определени условия - какво разказа за Dir.bg преподавателят по български и старобългарски език в Бърно Елена Крейчова чуйте в подкаста: 

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic 

А какво ще кажете за това? 

Неблагоприятният сценарий за голям брой заразени от COVID-19 се реализира. През следващата седмица случаите на заразени може да достигнат 2 300-2 400, сочат прогнозите на математика проф. Николай Витанов. Пред "Нова телевизия" той каза, че до края на септември ще сме с висока смъртност. Обхватът на заразата расте и това ще продължи, предупреди Витанов.

Ето защо ви питаме:

 

Гласувайте и коментирайте по темата в страницата на подкаста. Най-интересните ваши мнения ще цитираме във вечерния новинарски Podcast точно в 18 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините? 

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставете име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.