Какво се случи до този час?

"Работа на сянка или изместването й рано сутрин или по-късно вечер за трудещите се на открито" - какви други мерки предприемат работодателите в големите жеги и от какво най-често се оплакват офис служителите през лятото, чуйте в подкаста.

Какво ще гласуват днес и през седмицата депутатите? Преди това да стане ясно народните избраници вече се бяха скарали. Докато парламентът работи по програмата на Народното събрание за тази седмица, народните представители от опозицията и управляващите влязоха в остри сблъсъци по дневния ред, а след това се прехвърлиха и на орязаните пари по плана за възстановяване. Отново бяха на крачка от физическа саморазправа.

Европейският шампион по волейбол Италия победи с 3:0 България в Лигата на нациите при мъжете, като мачът в полския град Гданс продължи по-малко от час и половина. В отделните геймове резултатът бе 15:25, 20:25 и 23:25. Първите два бързо в полза на италианците, а едва в третия оказахме сериозна съпротива и имахме шанс да го спечелим, отбелязва "Корнер". Младите ни играчи се огънаха при 22:19 и допуснаха обрат. Най-резултатни за тима ни бяха Мартин Атанасов с 13 точки, Александър Николов с 11 и Радослав Парапунов, който завърши с 5 т. На България остават три мача до края на надпреварата. Пак в Гданс срещаме Словения в четвъртък от 18 часа, в петък с Нидерландия от 15 ч и в събота с Китай от 15 часа. 

"Промяната" продължава да търси 121. Мислите ли, че ще успее?" ви питаме днес. Коментарите ви по темата са от "Ще съберат естествено, нали държат правосъдната система" до "Едва ли ще успее, но пък ако по някакъв начин успее, колко време ще се продължи управлението?".

Кои други ваши мнения ни впечатлиха, ще чуете в Podcast новините.

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic

А какво ще кажете за това?

"Промяната" продължава да търси 121. Мислите ли, че ще успее?" - това ви питаме днес, а към момента преобладават отговорите "Не". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по темата очаквайте във вечерния новинарски Podcast точно в 18 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините? 

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставете име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.

Какво ни впечатли преди малко?  

Италианец сключи брак в интензивното, мислейки, че му остават часове живот, докато чакал трансплантация на сърце. Оказало се обаче след подписването, че има подходящ орган за него, а лекарите казват, че живее втори живот. Подробностите чуйте в Podcast новините.