Защо денят започва така?

Президентът ще представи избраните от него премиер, вицепремиери и министри.

Кирил Петков и Асен Василев ще обявят политическия си проект "Промяната Продължава" още днес, твърди "24 часа". Включете се в нашата анкета: Има ли място за нова лявоцентристка партия в България? Пишете ни на e-mail PodcastNews@dir.bg.

Уволнения и назначения в британското правителство. Борис Джонсън иска силен екип за излизане от пандемията.

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic

А какво ще кажете за това?

Кирил Петков и Асен Василев правят нова лявоцентристка партия, която ще се казва "Промяната Продължава". Още днес, веднага след като стане ясно, че двамата вече не са част от новото служебно правителство на Румен Радев, ще обявяват проекта, пише "24 часа".

Желанието на "харвардците" още през ноември да са в политиката изнервило Румен Радев, на когото предстои труден разговор с БСП за новия им проект, коментира изданието.

Ето защо ви питаме:

Гласувайте и коментирайте по темата в страницата на подкаста. Най-интересните ваши мнения ще цитираме в обедния новинарски Podcast точно в 12 часа. 

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставете име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.