17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В България всички партии да леви. Може ли най-накрая да имаме една дясна или дясно-центристка партия която да спре да раздава пари, да тегли заеми и да вземе най-накрая да намали броя на хората в администрацията? За последните седмици България изтегли 500 милиона заеми за да могат няколко некадърни и безполезни партии да спечелят по някой пенсионер за изборите.

Дигайте пенсиите. Това са единствените правилно изхарчени пари в бюджета. Пенсионерите ги връщат в икономиката незабавно. Без да искат кредити. Без да подкупват политиците и калинките им.

Има място за поне 4 нови партии в парламента. 3 партии имаха мнозинство през последните 12 години и за това сме на тоя хал. Една щеше да новият спасител но се оказа, че е от същия матриал като светата Троица. Единствено ДБ и Изправи се БГ действаха прилично и зад постъпките им не прозираше #кой. Ако бившите министри се яват с тях на избори, могат да се окажат на една партия разстояние от мнозинство… Мисля си, че в следващия парламент ще има поне 7 партии. На манифестсцията на Възраждане в София, миналата седмица имаше бая народ - няма как всичките да са платени. Бившите служебни, ако не се присламчат към ДБ, а друга партия (която до сега не била в парламента) също ще я вкарат вътре.

Хайде де. Не прозирал кой. Основната работа на ДБ е да правят лична вендета на главния прокурор който подгони Божков.

Има място и то се намира у кенефо у дворо.

Няма място залеви и зелени педали.

Прокопиевата партенка ПП.

Място за нова лявоцентристка партия има, но тия харвардците не са тези, които ще бъдат леви. Леви биха били хората на Жан Виденов.

Както името показва, няма да има особена ртазлика между ПП и ПКП.

БСП определено е лявоцентристка партия, така че една нова лявоцентристка партия не е необходима, освен ако целта на новата партия е разцепване на БСП и подчиняването ѝ на олигархични и чуждоземски интереси,ь а със това и продължаване на колониалния характер на управление на страната ни.

БСП не е ляво центристка, а лява (по замисъл), въпреки че е олигархична и по-скоро дясна. Като членове там останаха само едни комсомолци. Дъртите комунисти преминаха в ГЕРПъ.

Всички български партий са сдружения с щел крадене от държавата Левите не знаят кой Карл Марс а ако някоя селска пръчка открадне 100 милиона става десен Това ни е десницата

Един крадец и един лъжец, щели да правят партия -ляво, център!!! На лъжците и крадците, вече така ли им казват?

Че какви лявоцентристи са тези юпита от Харвард, захлебващи от хамерика за хамерика, прокарващи шорошоидни либерастични идеи, джендаризъм, и развяващи флага на "дъгата"?... Хай холан посприте се малко бе мисирки... :::))) Ха, ха, ха... :::)))

е то точно това е новото ляво ;)

атаката продължава ( и без атака )

Досега нищо лявоцентристко не са направили или казали.Да вървят при онези фашаги от ДБ-там им е мястото.

ЧЕРЕПУХИН ИМА КИНТИ !! БАЙ СЛАВЕ СЕ ОКАЗА ТЪП И НЕ ОПРАВДА НАДЕЖДИТЕ !! СЕГА ТИЯ ! И ПАК МАЗИЛОЧИ !!

Гласувайте за да променим България.

Докато партийната субсидия е 11лв на глас, ще има много мераклии за партийци. Това се превърна в бизнес. Тази държава без граждани може да остане но без партии НЕ! Партията без членове може да остане, но без кандидат миситри НЕ!

Що е социализъм и има ли той почва у нас? Стара тема. При грубо 2/3 бедни, а сред пенсионерите и доста повече. При поне 400 000 работещи бедни отговорът е ясен. У нас бедните обаче глсуват за десница и чакат десницата да ги оправи. Тя ги оправя. Яко. Отпред, отзад, откъм заплати, откъмл пенсии - добре оправя десницата. Опапаха и земята на хората и сега земеделците-лантифундисти богати, а селата разруха и селяни няма, освен старците чакащи смъртта си в мизерия. Солидарност у нас няма. Богатия цеди бедния докато го убие или изгони в чужбина. Солидарност е имало донякъде през Възраждането, когато чорбаджии са строели училища, давали са стипендии. Не и днес. Много малко богати правят така. Солидарност в България няма според мен поне от 1100 години. Реално с приемането на Византийската версия на Християнството бедния е научаван като го крадат от левия джоб, да предлага на крадеца и десния. То затова избуява Богомилството - един вид социало движение за справедливост. Да, при Аспарух, Крим, да речем до Омуртаг при старите родови и племенни закони може да е било малко по-нормално и справедливо, но не и след тях. Та до днес. Държавата не иска да остави на хората правото да живечт свободни и добре от труда си. Бою Тиквата иска да раздава помощи, проекти, концесии, птища за ремонт. Ремонтират Боаза в Търговище до самият град. Защо? Основен ремонт имаше там преди 5 години. Сега наново. Защо? Лощо качество и кражби. Спрете кражбите от народа най-сетне.

управлявала след 2000-та година не е имало, всъщност представящите се от ГЕРБ за такива са едни крадци от бившата БКП. Та управляват ни крадци от БКП с различни имена.

БСП - лява консервативна, ДБ - крайно лява, ДСП - ляво либерална, а тия сега пък лявоцентристи. Няма ли един нормален в тая държава.

ДБ си е дясна. ..... сбирщайна боклук-терия според това дето показаха напоследък. Те така се определят поне - десни. Да, България и ДСБ са десни партии. Нали затова отказаха консулт за третия мандат - БСП била лява. Интересно, след 32 години ли разбраха, че БСП поне се определя за лява. ДПС не е ляволиберална, а дясноцентристка либерална формация. Десницата имахте 32 години и ........... окрадохте народа, геноцид и все по-последни. Аут на десницата от властта.

ДБ е дясна като икономика и лява като морални ценности и идеология.

Е просто турска партия. Нищо повече.

Ако още повече се разбие електората ще има по-малка вероятност да се състави правителство. На една такава малка държава колко точно партии и депути и трябват?

Има място за всякакви Цървули и клатикурци, овце по тези географски ширини дал Бог!!!

"Лявоцентристи"?!! С тези идеи за ковид-затворите са си чисти неолиберали, заедно с "десните" си приятели от ДБ.

Значи партията на крадеца и лъжеца щяла да бъде лявоцентриска, зер да не крадем гласове от дай българия и изправи се мутри тука има тука нема....Защо на измислената ви анкета не може вече да се гледат резултатите, искате да си ги нагласите ли?