Защо денят започва така?

Очакваме здравното министерство да разреши поставянето на допълнителна или бустер доза ваксина срещу COVID. Препоръчва се за определени групи от хора.

Списание "Икономист" поиска оставката на Кристалина Георгиева като шеф на МВФ.

"Да те залеят с кофа вода. Това на късмет ли е?" - това ви питаме в днешната анкета на Dir Podcast. Можете да ни пишете на PodcastNews@dir.bg

Подробно за темите от началото на деня, чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic

А какво ще кажете за това?

Пловдивчанка изля от балкона си кофа с вода върху лидера на "Продължаваме промяната" Кирил Петков по време на среща със симпатизанти на главната улица в града вчера. Бившият министър обаче реагира с чувство за хумор на ситуацията и обясни, че ще му върви по вода на изборите. Жената, която изсипа кофата, се оправда, че го е направила неволно.

"За мен Пловдив е един много хубав град и както казваше баба ми "Не е важно от къде си, а откъде си родом", а аз съм родом от Пловдив", обясни Петков.

Ето защо ви питаме:

Гласувайте и коментирайте по темата в страницата на подкаста. Най-интересните ваши мнения ще цитираме в обедния новинарски Podcast точно в 12 часа. 

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставете име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.