17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те залеят с вода е че си тъпа кокошка,в случая петел

Не знам на какво е да те залеят с вода но едно съм сигурен, че който е излял кофата не го е направил от много акъл!

...

си е след като е с вода а не с лайна ;))))

Не може да се прецени. Трябва да го залеят още няколко пъти...Тогава ще видим на какво е

... абе, на мокро е!

"Пластмасовият проект на Кирил Петков и Асен Василев е рожба на задкулисната дружба на президента Радев с кръга „Капитал“ и останалите олигарси с дела пред спецправосъдието Екзалтираната публика на риалити шоуто „Избори без край“, в коeто България живее, през последната седмица е ангажирана с обсъждането на амбициите за овластяване на поредните нарочени за спасители персони, претенциозно определящи себе си за единствено почтени. Този път инженеринговата лаборатория за фабрикуване на пластмасови политически проекти дори не си губи времето с изграждането на традиционна политическа партия. Този процес е демоде, а и в момента време няма. Заради това се залага на бързото изграждане на позитивен публичен образ на двамата доскорошни служебни министри Кирил Петков и Асен Василев. Впрегнатият медиен ресурс наистина е огромен, като освен за тяхното презентиране, той служи и за заглушаване на подплатените с аргументи и дори с доказателства факти, как на доверчивия българин се предлага не промяна, а поредната класическа измама." trud.bg/кои-са-сценаристите-на-измамата-продължаваме-промяната/

Простотия ли беше когато една жена заплю вашия Тодор Живков в Русе ? Народът се съпротивлява както намери за добре.

Ей доживяхме политиците да изместят племейтките от клюкините. Ама щом Прокопа плаща…

Ебати тъпотиите!!! Няколко капки вода било залят с кофа вода. А ако беше кофа с вода сигурно журналята щяха да пишат, че се е изляла цистерна прицеп.

Толкова й била урината бе...

В началото е на късмет, но после идва Фидосчето с говнярските торби голям късмет.

Сума народ гласува за един спасител, дето ни оправи преди време за 800 дни. Сега спасителите са двама и ще ни оправят два пъти по бързо хи-хи.

Първо, от къде сме сигурни че е било вода?? Може би заради спокойствието на Киро Истината приеме, че е вода, но бабата може ДС е изобретателна ...

"Просто като служебен министър! Или как се финансират почтените частници ... Компанията NASEKOMO на Яна Балникова от ПП е финансирана от държавата с 5.7 млн. долара, отчита приходи от 39 хил. лева за 3 г. ... NASEKOMO – фирмата която иска да ядеш буболечки без да знаеш, за да се борим с глобалното затопляне причинено от пърдящите крави. Фирмата на която Яна Балникова е проектен меринджей се финансира от фондове (BeamUpLab(управляващ партньор Даниел Лорер) които се финансират от фондове (NV3,MorningsideHill, Jeremie(Даниел Лорер))) финасирани от фондове (Фонда на Фондовете, ЕССР) финансирани от държавата. NASEKOMO събира 5.7 млн. долара финансиране. И то през 2018-а, когато на власт в България беше още мафията. ..."

Това е знак на съдбата ! Да се разкара от България...

Кефиш се да те мандръсат с 200, а?

не кофа, а чашка

И не е вода, а урина... Кеф.

Преигравате вече.

Явно медиите са впрегнати да ни фиксират върху Киро Язовиро. Добре де, ето: trud.bg/най-големият-обир-на-национално-богатство-е-в-ход/ „Подходът за разграбване, избран от олигархичните кръгове и Кирил Петков е много умел, защото чрез ликвидацията на ДКК ще се заобиколи Закона за приватизация, както и “забранителния списък” за продажба най-стратегическите обекти. Сделките ще се осъществяват от един ликвидатор, бързо и по негово усмотрение. Периодът също е много добре избран. Кирил Петков вероятно скоро ще обяви ДКК в ликвидация, както вече заяви. Така по време на следващия служебен кабинет, когато няма Народно събрание, ликвидаторът ще може бързо да разпродаде най-ценното държавно имущество, към което дори хора като Иван Костов и Румен Гечев не са посмели да посегнат.“ За другите проксита на Грипен Решетников - друг път. Всички те са от един дол дренки.

Коалицията Киру Лъжата с Мая Панаирджийката.

Не вярвам в такива суеверия, но със сигурност е проява на вкоренена простотия. Жалко за нашия прост народец!

В най-добрите традиции на руската мафиотска ,,журналистика” на Риа новости. Отврат!

Нито е да, нито е не, а е простотия на лели-герб.

Стига лъгахте ве ! Къде я видехте тая кофа ? Даже нямаше един тас да се подмие еленовъда

Не беше излята кофа с вода върху него а капнаха само няколко капки. Но идеята хич не е лоша:)))) И не, нищо в този проект не е на късмет с много наглост и много пари. Които обаче никой не желае да проследи откъде идват.

Както са се засилили, ще минат под летвата. После ще се чудят : Бутна ли ни някой или сами паднахме..

Тъп въпрос. Но да отговоря - преди години когато ходих на училище родителите ми изливаха 1 чаша вода пред краката ми преди да отида на първия учебен ден. Не върху мен, просто да мина през нея.

Гледам много си напреднал от това суеверие.

За този лъжлив индивид жалко, че е било само вода

На простотия е. Кой би могъл на Главната да излива вода от балкона? Някога на тази улица са живеели възпитани хора от добри фамилии.

Простотия ли беше когато една жена заплю вашия Тодор Живков в Русе ? Народът се съпротивлява както намери за добре.

Боже, колко си зле...