Какво се случи до този час?

Кабинетът "Донев" започва работа. Във властта влизат премиер, четирима вицепремиери и 16 министри.

В София връщат носенето на маски на всички закрити обществени места. С изключение на заведенията и спортните обекти.

"Президентът "изчегъртва" Нинова и Петков с новия кабинет. Съгласни ли сте?" - това ви питаме днес, когато работа започва четвъртото назначено от Румен Радев служебно правителство. Сред коментарите ви виждаме следния: "Не съм напълно сигурен, защото по принцип задачата на служебния кабинет е да подготви изборите за НС?! Но може би е тайната му мисъл...". Какво още споделихте с нас до момента, ще чуете в края на обедните Podcast новини.

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic

Какво ни впечатли преди малко? 

Какво общо има между ваксините срещу COVID-19, аденовирусът на шимпанзе в препарата на "АстраЗенека" и маймунската шарка? Всичко това е преплетено в конспиративна теория, че ваксините срещу коронавирус причиняват маймунска шарка. Екипът на БНР за проверка за факти се заема с твърдението, за да открие вярно ли е или не. Авторът на това разследване - Мария Петрова, разказва повече в Podcast новините.

А какво ще кажете за това?

"Президентът "изчегъртва" Нинова и Петков с новия кабинет. Съгласни ли сте?" - това ви питаме днес във връзка с някои от назначените в служебното правителство министри, част от които са опозиционери в БСП, а други биват считани за контрапункт на ръководството на "Продължаваме промяната". 

До този момент превес имат отговорите "Да". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по темата очаквайте във вечерния новинарски Podcast точно в 18 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставете име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.