Какво се случи до този час?

В Стара Загора продължават протестите срещу безконтролното шофиране. Кметът Живко Тодоров обеща пред хората до края на октомври да бъдат поставени неравности на ключови места в града и да се увеличат камерите на кръстовищата. А днес ще бъде публикуван запис от камерите от снощния инцидент, при който кола помете моторист на централно кръстовище в града.

Двойно убийство в Благоевград - мъж умъртви родителите си и запали апартамента им. След това откраднал микробус и избягал. Задържан е в неадекватно състояние и по непотвърдена информация е признал, че е убил родителите си. Ще бъде освидетелстван от психиатър.

В четвъртък започва изплащането на първите добавки от 120 лева за пенсионерите. Такъв бонус ще има също през ноември и декември. Изплащането на сумите чрез пощенските станции ще се случи по график, а преводът на пенсиите по банков път ще бъде направен на 7 октомври.

Очакваме регистрацията на инициативните комитети, които ще издигнат проф. Анастас Герджиков и председателя на Върховния касационен съд Лозан Панов като кандидати за президент.

"Диспут между кандидатите за президент няма да промени мнението ми за тях - много добре знам какво да очаквам от човек под пагон и от философ", казва наш слушател. Още коментари по днешната ни анкета очаквайте в края на обедните Podcast новини.

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic

А какво ще кажете за това?

"Диспут между кандидатите за президент, може ли да промени мнението ви за тях?"

До този момент превес имат отговорите "Не". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по темата очаквайте във вечерния новинарски Podcast точно в 18 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставете име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.

Снимка: Dir.bg