Коментари - Зрелищен арест на наркодилър в Бургас (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Операция 'бело' 'вана зелено

Вие нормални ли сте? Къде са ви заловените наркобосове, или дори истински дилъри? КАКВИ СА ТИЯ КОКОШКАРСКИ ИСТОРИИ С 50 грама тревица??

"Голяма" акция и ...един заловен дилър. МВР в Бургас за толкова ли има сили, знания, умения и информация? Или ги е страх, че ако пипнат други ще излязат записи и видео и ще е трудно да обясняват? Иначе от нас какво да ги плаши - заплата и осигуровки си вървят, а скъпите покупки и семейни екскурзии в чужбина се плащат от тия които тормозят нас, но им дават пари на тях. Предполагам най-малкото, което следва е да има понижения и рокади в МВР -Бургас. И определено много работа за Вътрешна сигурност, ако това ги плаши или и то е само разход.

Е кой наркодилър ходи с шарена раница на Ферари? Нали ще сте набива на очи.

Операция Бяло хванала Треволяк.

Готини паласки си е отгледал младежа...

След отчетената по медиите дейност, арестуваният се прибра у дома с конфискуваните пакетчета и екскорт от полицейска кола.

И колко ще ни струва това зрелище след като осъди България в хагата? Прецеденти бол, все ще измислят нещо.

При Бай Ставри да го храни в устенцата.

пак иска да си дигне рейтинга! Да видим колко ще осъдят след тези показни.

Тоя филм май съм го гледал вече? Пак беше с някво "бяло" име, ма на картинките само треволяк...

То там ни е проблема на нас - зрелищата. Зрелищни крясъци, зрелищни белезници, зрелищни патрулки и след 3 дена...тоя пак си продава на улицата.

Време е наистина да се подгони мафията, само се надявам да не е ПР ход, както се случва често ... Впрочем, ако на някой му трябват качествени гаражни врати - вижте тук https://nikdoor.com/продукти/гаражни-врати/