2-годишно момиченце се нуждае спешно от лечение

2-годишната Валя от Варна се нуждае от спешна операция в чужбина, но сумата за нея от 16 750 долара е непосилна за родителите. Да подарим надежда за Валя!

Обратно в новината

Коментари - 2-годишно момиченце се нуждае спешно от лечение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако ония, дето ходиха на молитвена закуска зад океана бяха внесли по 5000 долара в сметката на това дете, щеше поне да има някаква полза от тях. горкото дете, да чакаш милостиня от непознати, каква трагедия !..

тръгне ли бойко към анадола........турските болници пълни със хора

Бащата на момиченцето се казва Благовест Аргиров...предполагам не братът на Светослав...?

извикайте тия с лъвчетата.и линейка имат

Спрете с тези турски болници, клиники. И не казвайте, че в Европа няма специалисти които да помогнат на това дете. За каква България говорим, щом сме се оставили други да ни ,,оправят,,? Ето, заради този проблем- децата ни които не можело да ги лекуваме в България- би трябвало да изринем тези кратуни които седят в НС. За Пирин има протести, но защо няма за бъдещето на българската нация-ДЕЦАТА НИ?

Тези вземат от хляба на децата ни !!

добър "християнин си" шЪ знаИш. Салям алейкум.

Ако вие ТАРИКАТИ си плащахте ЗДРАВНИТЕ ОСИГУРОВКИ на ПЪЛНАТА СИ РАБОТНА ЗАПЛАТА, а не се осигурявахте на МИНИМАЛНА. Сега нямаше да четем тази статия. Ама ще пратите един СМС от 2 лева и ще си ИЗМИЕТЕ СЪВЕТА. ДА ама НЕ.

Доректно в джобчетата биха отишли, ако имаше повече пари от здравни осигуровки. Не при теб, мен и това прекрасно детенце!

и после искате с трици маймуни да ловите, и с минимална осигуровка да имате операции струващи стотици хиляди и лекуване на рак за милиони. Наглото парче си е нагло парче.

Според мен в Пирогов има много кадърни доктори в тази сфера . Казвам го от личен опит. За мен д-р Захаринов е номер едно. Ако не сте опитвали там съветвам ви да пробвате.

Въпросния Пейпал е на някоя си Диана Димитрова.Близка на семейството ли е?

Да, от гетото !!!

Диана Димитрова е майката на детето!

Давам колкото мога със сълзи и жал за мъките на това семейство.Толкова ми е мъчно за болката на това мило дете.Дано се оправи малката.

18 хил. долара? Та само една закуска при Тръмп платена за четиримата дюмбели от герб струва 5 хиляди долара на човек.народО ще помогне на това човече ,но тази пасмина герб окупирала и затрила България трябва да бъде свалена и вкарана в затвора .Тотално падение 18 хил .долара за човешки живот ,ДЖОБНИ ПАРИ ЗА ШАЙКАТА ГЕРБ.

Пак ли турска клиника се явява като единствения изход? "Елате, ще оправим проблема, ние всичко можем да оправим. Ама ще ви струва едни пари..." Не знам, ясно е, че родителите се хващат и за сламката, ама нещо въобще им нямам доверие на турските клиники. Твърде много случаи вече излязоха, в които след дарения и платени стотици хиляди на никому неизвестни турски "клиники", изходът не е бил по-различен от първоначалния...

а къде е държавата?! нея изобщо не я интересува случая...

Детето е минало пълен мониторинг у нас и му е направена съотвеетната операция у нас. Ама не е направена както трябва и затова родителите не искат повторно да рискуват при същите оператори.

Държавата ли? Ами за държавата ще прочетеш в другата статия на ДИР-а. Там ще разбереш, че Цецо, Данчето, Митко Вафлата, и Тотев, са отишли на закуска с Тръмп, и ще изхарчат пари, които биха стигнали да се излекува това момиченце. А ние състрадателните и глупави поданици, ще събираме пари със смс-и.

След като са правили консултации с някой от най-добрите болници в Европаи с водещи специалисти в чужбина, защо искат да отидат в Турция? Там ли са водещите европейски болници и специалисти? Да заведат детенцето в Германия, Франция, Великобритания! В Турция май само ще им вземат парите и ще бастисат детето!

Защото най-вероятно офертата там е била за най-ниска сума.... А и в Турция има филиали на американски болници, които предлагат здравни услуги на световно ниво, колкото и ориенталски да ни е мирогледа за Турция....

Няма ли Фонд за лечение на деца с бюджет от 25 милиона? Нали по Конституция държавата е длъжна да осигури безплатно лечение! И какви са тези водещи европейски болници дето се намират в Турция?

Бог да е с вас!Надявам се всичко да мине бързо и успешно! Горкото детенце!

Оядените шопари от 'Фонда за лечение на деца' дали са прочели това?

Направете и смс дарения! Успех и късмет на детето!