Зоран Заев подава оставка, ако референдумът не успее

Гражданите няма какво да избират, нямат друга алтернатива, заяви македонският премиер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да я подава оше сега, няма за какво да чака Референдума.

" Гражданите няма какво да избират, нямат друга алтернатива. Те само трябва да потвърдят, че искат Македония да бъде членка на ЕС и НАТО, " Ме е ли прекалено нагло като изявление , нали уж е демокрация , как " Гражданите няма какво да избират," , то и Сталин и Хитлер така са казвали :(

До сега не бях чувал протестиращи да замерят полицията с... мрамор хаха

тва и символиката на класическото наследство на Гърция, когато всичко се е строяло с мрамор...

Македонците имат избор, ако не искат да влизат в НАТО, НАТО ще влезе в Македония.

Разбира се, че референдум ще спечели, тъй като Заев е нужен на САЩ и НАТО. А как САЩ се намесват и получават нужен за тях резултат е известно, а и не го крият. Македония е малка, леко манипулируема, а Заев - марионетка. САЩ вече извършели нужната им работа – признание на Македония за да няма пречки тя да влезе в НАТО. (Не)Удивително как е след толкова години спор изведнъж Гърция и БГ са се възбудили и по команда спретнали работата. Готово. Македония може да влезе не само в НАТО, а и в макарон, ако така реши САЩ

Ние ще влозим всички възможни сили да провалим това мероприатие!!! Ние го можем! Ако не успеем нашият президент Путки, вероятно ще ми прати чай с полоний

Най-големия грях на българските комунисти е че се подчиниха на Кремъл и създадоха македонската нация. Откъснаха завинаги от България едни земи хилядолетия били наши. Заради този акт БСП не трябва да види парламент вече.

ами българия доста добре се е постарала в периода до втората световна за да не може да си спечели земите обратно. дипломацията е водена едно към гьотери .

като ви вземат в ЕС и НАТО, че цъфнете!!!!!! същите голъовци ще останете с години !!!!!!

Ще им обещаят, че ще ги приемат в ЕСа!

Драги ми руски троле : Македоония - Безработица 21 % България -Безработица 7 % Ето ти една полза

ха-ха-хахххх! Колко милиона излязоха от Македония и колко от България? А за пенсиите нещо да кажеш?

Ако Македония гласува пложително на референдума и влезе в ЕС това ще означава сбижаване с България. А силите които искат да остане сръбска колония с руско влияние не искат това. Очаквайте за този референдум огромни атаки от страна на руската пропаганда. Ще има активно мероприятие от мащаба на Костинбродската афера. Ще има флашки, прас прес и тролове.

на оракула!

Това с ,,лечебна цел,, ,нали?

Руската пропаганда ще се скъса от спам за да попречи на побратимяването на македонци и българи. Руската пропаганда създаде македонския етнос. Рухването на тази лъжа ще бъде провал за комунетата

* ич не си ни ,,понятен,,!

ей това писание е създадено тъкмо в ,,македонските земи,,!?

И що не? Щом като мужиците могат с няколко приказки да си оправят работите.

Които макета са шавливи и искат да щъкат по Света, вече имат български пашипорти!

Няма и да минат 15-20 години и са в ЕС, а в НАТО им трябват и са с двата крака вътре бързо, бързо.

Макетата са си вайводи и си сакат Македонио!

Пунт и пластика. На този македонски социалистически заек основната му задача беше да "договори" новия лейбъл на древните македони и да отстрани всякакви пречки. След това е редно да го извадят на резервната скамейка. Така се водят политически борби - една напред, две назад. Справка тежките преговори на Ципрас с Меркал за дълговете на Гърция. Там бе пожертван един велик ерудит и блестящ човек Янис Варуфакис. Гърците имат самоотвержени хора. Завиждам на всички, имали и имащи възможност да са част от гръцкото общество.

Журналистите, защо не пишете какви са предимствата за Гърция от новото име на Северна Македония?

Че Солун се намира на ЮГ от СЕВЕРНА македония.... :) Че истинската Македония е и си остава в Гърция, а онова там е края на чергата, нас.ана от косовари.

Самите гърци твърдят, че Гърция започва на 70 километра южно от Солун !

да, но също да не забравяме фактите, че дори Пловдив до падането под Турско постоянно е бил ту във византия ту в бг... Границите са нови тва е ясно. И бг трябваше да направи като Гърция и още след войната тихомълком да смени идентитета на цялото си погарнично население.

Зоране, дори и името да си смените, в ЕС няма да влезете ! Единствено НАТО се интересува от вас и ще ви приеме независимо какво ви е името !

Макетата да се развихрят миротворци в Донбас?!

В сикрет-дейли бюлетините областта на древните македони е обозначена като BND1 -south На български преведено БоНДстийл1-юг.

Заев показва, че е добър ученик на бат си Бойко. Плаши с оставка ако не стане по неговата. Той и бат му Бойко така заплаши ако не изберат Цецка. Та после трябваше да се преструва на глух петел когато гербаджиите не му се вързаха и гласуваха за Радев.

Не разбрах референдума за какво ще бъде ? За членството им в ЕС и НАТО или за промяна на името !

За името! Референдуми за НАТОто не се правят , там ги ,,вкарват,,!?

им го вкарват!

Зоране, Зоране, оти си таков абдал, и сос тебе и без тебе Сонцето, ке га грее Македония.

Северна Македония - твърде дълго име, което ще доведе до трудности при въвеждането и ползването му. Краткостта винаги е за предпочитане, чисто технически. Можеха да изберат Макия или Макея, така македонците пак щяха македонци да си останат, без промяна.

Ало,не съм те сложил да подаваш оставка