Тигрова змия се маскира като гирлянд

Змия се опита да се маскира като гирлянд и изплаши австралийци. Смъртоносната тигрова змия се е вплела в клоните на коледно дърво в Австралия.

Обратно в новината

Коментари - Тигрова змия се маскира като гирлянд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки ден се убеждавам, че в България като природа, температури и природни дадености е РАЙ. Трябва да осъзнаем, че живеем в рая и само от нас зависи, природния рай да бъде допълнен и с добра държава за живеене.

А тоя чай що го е правила, за по-героично ли?

"Беше тигрова змия. Те са много смъртоносни, но само ако ги нараните", разказа за АФП ловецът на змии Бари Голдсмит. Знаем за това че животните нападат само ако ги предизвикаме за разлика от българските политици които нападат и краднат за удоволствие.

просто отдавна не е имала усещането 'как уплашена змия влиза в тясна дупка' и както всяка жена целият свят и е крив.. Един бърз сеанс с някой смок, с разширени вени и от утре сама ще забуши 2-3 елхи !

новина на първа страница на 'сериозен новинарски сайт' ?! ШОК, ЖЪЛТТ ШОГ, УЖАС, ФАКТОР,ЕПОХАЛНИ ВРЕМЕНА, АФЕРА, ДАЛАВЕРА, БУЛТАЙМС, ПИК, ПИГИ, РАЗКРИТИЯ, РАЗКРИТИА, ОТКРИТИЯ..

това са им таг-овете за да не ги забрави напълно гугъл ..

Сложете поне едни кавички! Змията е пропълзяла в клоните на елхата и е заприличала на гирлянд, което не означава,че змията е имала комуфлажно намерение;)