Трима с обвинения за злоупотреба с еврофондове

Спецпрокуратура обвини трима за участие в организирана престъпна група за неправомерно усвояване на средства от еврофондове на територията на Пернишка област.

Обратно в новината

Коментари - Трима с обвинения за злоупотреба с еврофондове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига вече злоупотреби с тези еврофондове. Как не могат проверяващи, спецпрокоратура и съд да налагат такива наказания и присъди, че да откажат корумпираните и алчни хора да злоупотребяват.

представям си колко пари потъват някъде

Е И КАКВО ОТ ТОВА, САМО СЕ ГОВОРИ И НИЩО НЕ СЕ ПРАВИ

Е как само трима са злоупотребили с еврофондове? 1. ББ 2. ЦЦ 3. Лилето 4. транспортни министри от 3 кабинета 5. допълвайте Да бяха само трима, с мед да ги намажеш.

Търговище? Земеделие?

Спецпрокуратурата се опитва да ни убеди, че в килограм ориз има 3 оризови зрънца. Ако уравнението не вярно, се чудя за какво е това "спец" отред.

Аааа, ето кой цвъкал младите меринджеи;)) Ама търсете по цялата територия, щото не може само в пернишко да са се навъдили и избуяли таквизи грижовни стопани!;)

Затова след 2 години, когато спрат евросубсидиите, и се установи, че с едно 70 % от отпуснатите до момента, не се развъртял никакъв бизнес, а са средствата са потънали някъде, ама голям ни чака. Блъгаринът доказва, че освен мързелив е и глупав, защото това беше възможност, с която да се оправим и да изглъзнем от калта. А той не се възползва от тази златна възможност, а предпочете да усвои парите и да не прави нищо. Е да, ама не! Парите, особено наготово получени, свършват и то много бързо, а после.. Тепърва ще излизат подобни злополучни еврофинансирания и ще се види, както се казва наесен!

ДО ГОЛЯМА СТЕПЕН Е ВИНОВНА И ЛИПСАТА НА ЛУСТРАЦИЯ!ПОСЛЕДНИ СМЕ В ИЗТОЧНА ЕВРОПА!РУМЪНИЯ Я НАПРАВИ ПРЕЗ 2009!

мафията цъфти само при наивните хорица ,прекалено толерантни към най-големите расисти, мразещи човечеството и смятащи го за гои ...може би защото се мислят за извънземни ,защото са божиите изчадия ...надявам се да сте ме разбрали правилно !

Майко мила краде се като за световно в тази страна. За 5 гвоздея по документи се пишат 50 лв. и никой нищо не казва. Чак когато настъпиш нечий интерес или не си платиш процента там където трябва тогава те погват.

кой ,кой,кой научи българите да ЗЛОУПОТРЕБЯВАТ С ВСИЧКО ? и да се оправдават винаги с другите ?!

комунизмът научи народа че всичко става само с връзки, а честния труд е за балъците

Родната Партия, естествено! Църквата учи, че да се краде, пожелава чуждото и т.н. е грях, но соца отрече този морал - бил "опиум за народа". Отрече и родолюбието, трябваше да сме интернационалисти и верни най-вече на Големия брат. Е, сърбаме попарата - безогледни, лакоми безродници, дето вместо сърца имат джобове...

Всички проекти , които се изпълняват в тук в нашата мила родина са за подхранване на някой с нещо и много ясно че има корупция това е нормалното състояние за усвояване на средства от ЕС

"Платила им по собствено усмотрение" ли обърна каруцата?

Все ''невинни''??? А тия бежанци кой ги докара в България и прекарва през България ? Каналджийството в България е ЗАНАЯТ , българските каналджии си мислят , че след като в България не ги съдят когато ги хванат /а има и закон за каналджийството/, могат да си позволяват и в Гърция да си веят байрака , ДА АМА НЕ , виждаме колко бързо отнасят по 30-40 годинки , докато в България , минават само с УСЛОВНА присъда . Да не се сърдят на никой , само на себе си , ИМА РИСК В ТАЗИ ''ПРОФЕСИЯ'' ....

Ами ако е била съдена за злоупотреби, как се е добрала пак до тези програми ?

Тя ве е била бенефициент, а само посредник

за злоупотреба с еврофондове няма затвор,трябва просто да върнеш парите...яко а?