Оперираха два пъти Баретата, но пак се влошил

Златомир Иванов – Златко Баретата е претърпял две операции в болница „Токуда”, но след връщането му в затвора състоянието му се е влошило.

Обратно в новината

Коментари - Оперираха два пъти Баретата, но пак се влошил | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Магистратите не трябва "да се смиляват" или "да не се смиляват" защото остава впечатление за "лично усмотрение", а такова не трябва да има. Законът трябва ясно да определя процедурата в такива ситуации-няма значение дали е Баретата..

Тоя утре-вдругиден, току виж изсимулира, че е умрял.

Сега разбрах защо се занимава с наркоразпространение! Човекът неможе да работи друга работа поради стеснение на пикочните мехури. Я го пуснете от ареста и гледайте колко бързо ще му отшуми здлавословния проблем.

а колко народ в резултат на неговата пряка и косвена намеса се е влошил необратимо

На тези далавери от рода на стеснени пикочни канали ги учат адвокатите им.Затова най-добре е и те да влязат при тях.

Не знам дали страда от стеснение на пикочните пътище или от разширение на аналното отверстие, но докато не си каже всичко ще лежи в ареста. Това е положението. Така аналното отверстие ще продължи да му се разширява (манафите имат грижа за това), а дали ще продължават да му се стесняват пикочните пътища ще видим. Адвокатоте са за това - да се опитат да измъкнат престъпника. За това им се плаща, и всъщност те са единствените в съдебната система, на които престъпниците законно могат да дават пари. Но съдът е този, който решава. Когато ги пуска - мълчат, акогато ги остави в ареста (а това се случва доста рядко в България) адвокатите вдигат рев до Бога. Ако трябва и 10 операции ще му направят. И ако няма здравни осигуровки ще си ги плаща. Пък ако хвърли топа - най-добре. Иначе ще трябва да чакаме някой да го гръмне като излезе от ареста

Аха в Токуда? Японската, частна болница с неизвестен собственик? Защо не ВМА, че да издадат истинска експертиза? Мн, ама мн ме съмнява че този умира...такива като него ще ни надживеят всичките.

Горкия Злати се лекува в болница "Токуда", а симптомите са му подсказали лекари. Жалко, че няма наказание за морала на хора като някои лекари и адвокати.

Че как-докато е затворен ще е на умирачка против пачки за докторите,като го пуснат ще еготов за олимпядата и ще доживее 110години.Този филм не ни ли омръзна.Ама докато в ареста компания не му правят продажните лекари,явно некъдърната сапунка ще ни я пробутват.

Няма нужда да ходи, само телефон му трябва!

Abe toia ne e bolen!!!Palni izmislici!!!

га броеше пачки пикнята му вървеше добре , а сега га нема пачки не може , а.

Жив да го оплачеш....

Репликата С катетър ли ще ходи по улиците да върши престъпления, да се тълкуви - "Почакайте да си стъпи на краката, и тогава ще видите за какво става на въпрос"

А дали човекът е бил с платени здравни осигуровки ?

Задържаните под стража или лишените от свобода се осигуряват за сметка на републиканския бюджет.

основният свидетел срещу Баретата Тихомир Георгиев, е обвинен в извършване на престъпление. Това поставя под съмнение показанията му. а вие г-да адвокати какви свидетели очаквате ядрени физици или микро-биолози с/у 1 престапник?

Хайде оперирайте го 3-ти път и да се надяваме, че вече няма да се събуди от упойката. Че ни омръзна да плащаме за утрепки, които са съсипали живота на сума ти хора. Лекарите, направете нужното!

Бойко захващай ги тези маскари от лекарските комисий че взеха да изнагяват вече. Стеснени пикочни пътища асолютни глупости.

Интересно щом опре работата до затвора как всички се "разболяват". Много странен синдром. Веднага лепват някакви "смъртоносни" болести.