Kод „червен” в Смолянско и Кърджалийско

Kод „червен” е обявен на територията на две области в страната – Смолян и Кърджали. Това сочи справка на сайта на Националния институт по метеорология и хидрология при БАН. Код „оранжев” за опасно време е обявен в 9 области.

Обратно в новината

Коментари - Kод „червен” в Смолянско и Кърджалийско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...променен на "наводнен". НЕкои още не са изтрезнЕли от свинските и други подправки. Не могат да преценят, че водосборният район на един язовир ще бъде застрашително натоварен при тези снегове. Некъдърни хора винги е имало около коритото.

Хубаво е ,че тези природни катаклизми се случиха сега ,а не преди 3 г.защото тогава ,щеше да си изпатим здраво при онези безхаберници!Явно господ ни помага тогава когато е необходимо!

Сегашното правителство е от друга раса просто. Предишното беше като сборище на лъжци продажници. Браво на ГЕРБ, чуства се сигурност с тях въпреки невижданата световна криза. Знаят цената на човешкия живот. Браво!

... е обявен отдавна у нас.. Но е смешно една нормална зима като тази, каквито е имало и в миналото, да създава психоза у червените ни мозъци..Е, то градският превоз в София закъснява, а някои искат да се бутат като овци на пладне през центъра. Що няма задръстване на село?...

Четете библията иначе всички ще умреем

Така или иначе всички ще умрем - някои на 40, други на 80. Ти си се зомбирал ми се струва.