Лидерът на ”Златна зора” обвинен за участие в престъпна група

Лидерът на крайната гръцка десница "Златна зора" Николаос Михалолиакос ще отговаря в съда на обвинения за принадлежност към престъпна група, предаде Ройтерс, като се позова на съдебен източник.

Обратно в новината

Коментари - Лидерът на ”Златна зора” обвинен за участие в престъпна група | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Михалолякос, свестните човеци са с теб.Знаем кой поръчва нещата, знаем кой уби Хайдер, часа на разплатата идва.Техните далавери и престъпления вече са ясни на мого хора и тепърва ще излизат наяве.Най-великия каза: След 100 год. ние пак ще сме тук".

ti li si lud ili nie sme normalni. Ti chetesh li tova koeto si pisal????

Много си страннен батка!Наистина-не ти се подигравам. Ти нацист ли си? Защото ако е така,явно не си много в нещата.Направи труда да се информираш за мнението на Хитлер и Гъобелс относно нации(или ако щеш народи)като българите.Ако не знаеш(и пример за това са Украинците)те са казвали че ги използват,и когато свърши войнната ще последват съдбата на Еврейте или ще се превърнат в роби.Явно нищо не си чул за краниометрия и евгеника. И сега какво ни казваш на твоя коментар?Че Хитлер е бил прав и ти приемаш твоето приравняване към маймуните като справедливо ли?

Между другото,влез в интернет,намери телефона за контакт със``Златна Зора``и ги питай самите тях,тяхното мнение за българите.Много весело ще ти стане батка.Гаранция......

Оказва се-в хода на разследването-че и престъпността дължаща се на ``незаконо пребиваващите чужденци``в голям аспект е тяхно дело.Техни групи главорези,влизали в копторските квартали където живеят тези хора,и под заплаха за живота на техните жени и деца,са ги принуждавали да крадат,обират и продават наркотици и стоки по пазарите без разрешително.За проституирането да не говорим.След това им прибирали парите,и се пенявили пред камерите за престъпленията,извършени от ``получовеците``.Гадна-долна напаст съставена от червей...това е ``Златна Зора`. В Гърция,само близките ми приятели знаят че този боклук(горещо се извинявам ако наричайки го така обиждам боклуците)Михалолиакос ми е роднина.Срам ме е да го кажа.... Има случай да убият 16 годишни деца само защото ходят по улиците и са по мургави... Но най интересното-което статията не пише е че започва чистка и в гръцката полиция.Оказва се че доста полицай са участвали в схемата... ВСИЧКИ ТЕ да си получат заслуженото от закона-незабавно!!!!!

Да и ние тук принуждаваме насила "братята" да вършат престъпления предполагам.

Да пиша или да намеквам такова нещо?Аз ти говоря за една партия(в Гърция)с кадри които до един са с криминални досиета.И ако не си прочел добре какво пиша-да ти кажа-главната свиня(Михалолиакос)е братовчед на майка ми...така че имам меродавно мнение за нещата! Че аз дори на други мои коментари,пиша да не се сравнява Сидеров с тях защото пред тях той е просто``разглезено дете``. А и има един друг политик в България,който е много по близо до нацизма от Сидеров.Ама никой не му обръща внимание за сега......

вече никъде не ги пускам да ходят, само ме излагат

Абе то и Хитлер в началото на 20-те години са го вкарали в затвора, той пък взел че написал Моята борба и след 1 година тия дето го вкарали там взели че сами го изкарали и след това му се молели да спаси Германия. Работата в Гърция не е на добре.

да и като последва примера на хителр и саздаде четвартия ражх, с една силна, икономика и световна военна сила... абе хора, абе недежте така бе. почетете малко, говорим за гарция, която няма право да взема никакви решения без сагласието на \"партниорите си\". я си спомнете какво стана в австрия и холандия, когато там наистина спечелиха неонацистите и то не само местни избори , а парламентарни. определено не сте в час! и да кажа, че като балгарин в гарция няма дискриминация само срещу незаконните имиранти, ако не вярважте... заповядаитее!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако "Златна зора " беше българска, нашето правосъдие не само че нямаше да съди този фашистки престъпник, но напротив - щеше да гообяви за борец против комунизма.Фашистите драскат по сградите пречупени кръстове, развяват нацистки парцали по мачове, псуват левите в сайтове, В днешна България на фалшивата демокрация позволява на нацистки анди да се организират, да провеждат мероприятия, да съставят черни списъци, на съсипват живота на обществото. Кафявата чума в България е на почит, страната се фашизира и отива крайно вдясно. Това е тя - истината на нацизма. Ако има такава истина...

А бе какви глупосит говориш? Ти такова чудо де го виждаш? А недей да забравяш за радикалните ислямисти. Те са същите като фашистите за които ти си драскал тук. Драги драги или драга малоумието е модерно вече.

Абе малоумнико, ти не си ли чувал, че пречупеният кръст е символ хилядолетия преди нацизма бе и че свастики е имало на гробовете на българските ханове??? Или дай да се отречем и от тях, за да се подложим на някой а ? Значи щом някой, извълшил много убийства е използвал нещо, то непременно трябва да се забрани???

Абе аз само за една кафява чума се сещам в България, по-скоро мургаво кафеникава

Хм, нещо скалъпена работа ми се вижда. Някакъв привърженик на партията извършил убийство, значи лидера на партията е виновен - че то политически убийства стават редовно и психопати има във всички партии. Малка прилича на историята с Хайдер, дето го "самоубиха" при някаква съмнителна катастрофа.

как може една партия да се бори за свободата на родината си. А сегашното правителство на Гърция освен да е продаде друго няма да направи. Което отоново ще доведе до кръв.