Ледена епоха в САЩ (снимки+видео)

Съединените щати и Канада продължават да се борят с арктическите студове. На места температурите паднаха до минус 40 градуса в Щатите и минус 50 в Канада.

Обратно в новината

Коментари - Ледена епоха в САЩ (снимки+видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

фейк новина.... това е сметанов сладолед

това е божие наказание, така господ изпраща предупреждения, да се за мислят ЦРУ и политиците на САЩ, с лъжи, интриги и разпалване на войни сами ще се унищожат.

НАПРАВО СОКА НА СЛИВИТЕ СТАНА НА СЛАДОЛЕД :)) ... МММMM YUMMY :)))

Даа, поредната лъжа и измама. Я на Тръмп, я на Путин. Ясно е, че при глобалното затопляне такива студове не може да има.

Да продължават да не уважават природата, тя ще ги уважава все по често. Да се готви Китай, казах!

Е нали искаха ледено предизвикателство, получиха го.

Ха вземете да си изясните какво значи епоха. Така не става.

Това е заради HAARP :)

ChatGPT

И после как Тръмп да повярва, че глобалното затопляне го има :) Това беше сарказъм

В момента навсякъде в Сев. Америка е около минус 3-4 градуса! Няма ледена епоха! Понамалете малко спирта в дирраа по време на работа!

В същото време в Австралия е +40 до +50 градуса.

Таня Тодорова, защо не започнеш да пишеш фантастични романи! Кви са тия температури минус 60 и минус 75! Да не сме на Марса ма булка! БУХАХАХАХАХАХА

и така до лятото. После лятото +50 и после пак зимата -50 за да се каляват хамериканците :-)

където средната януарска температура е -50 градуса по С, а най-ниската измерена температура е - 79 градуса, като неофициално се говори, че е - 83 градуса по С.

Манипулация. В Майами не е така.

Когато Господ иска да накаже американците им изпраща разни природни бедствия. А когато реши да накаже друг народ - праща му американците.

Когато Господ реши да накаже някого го прави умен като теб

Ох как исках и мен да ме накаже господ ,като ме прати при американците със зелена карта.

признак на висша тъпота е да намесваш глобалното затопляне, като ползваш за антипод студа.. именно теорията на затоплянето предвиждаше резки смени с високи температурни амплитуди. а глобалното затопляне се преценя по средногодишната температура, ако поддържа темп на покачване

още по-висша тъпота е да вярваш фанатично в новата религия за глобалното затопляне и да извърташ нещата както е удобно. Къде е тая смяна с високи амплитуди в България например? През лятото станало 36 градуса нейде си. Олеле. Ужас. Чудо невиждано. Може и да е - за някой който се е родил преди 10 години. Зимата станало под нулата. Паника. Висока е амплитудата, няма начин...

през лятото температурите вече в бг са над 45Ц на сянка бе кретен....простотията ви пречи да видите очевидното

Има такава закономерност. Когато в Северна Америка е люта и студена зима, в Евразия зимата е мека. И обратно. През 2012 февруари в САЩ беше меко времето, но при нас беше яка зима. Тази зима студа се пада на Америка. Ще видим другата зима.

няма правилно разпределение вече нито на валежите , нито на дъждовете по земното кълбо след изичането на дъждовните гори и джунглите, които задържаха повреме на дъждовните периоди по 6 месеца валжите над джунглите и сега тези облаци просто се скитат и се изсипват където сварят причаинявай потоп или снежни катастрофи

колкото искате трийте коментарите, комунисти тъпи от дира, но това не променя факта, че тръмп е изкуфял 70годишен малоумен, назначил цялата си рода на служба в белия дом. да не мислите че е ходил на училище тоя тръмп, след като баща му е източил ъс строителната си фирма парите на сащ за строене на жилища на америкаците след войната

Чакай ся, Тръмп хубаво е такъв и онакъв, ама не виждаш ли, че новината е ЗА ВРЕМЕТО И КЛИМАТА. Какъв Тръмп какви пет лева? Избери подходяща новина да се изказваш за Тръмп и няма да ти трият коментара. Така и не се научихте някои :)))

всички комунисти с лозунг "Да живее Тръмп!" ? ти пич най-добре да се освиделестваш, може пък да ти няма нищо? И се научи поне минимално на правопис.

И природата не обича американците

Ората ниемът лебец да апнат,и ракийка да гъвруцнат,тия нам си що си студо ша ми фалат.Мен си ми е по арно край кюмбето на 35 градусо.Изпотих са мае,от ракийката или кюмбето не знам но може и от дедото да е.Он е на 80 дода амо ощие мое да мъ луби арно.

Нали се сещате кой е виновен?

Путин естествено. И руските хакери. Хакнали са времето.

Майко мила. Да чукаме на дърво, тук да няма такова явление, че няма да останем...

Смърт за краварите!

ами за овчарит???

Не се смейте,че ако не тази то другата ,или по-дугата година това може да стане и в Европа. Явно природата си има компенсаторни механизми при това глобално затопляне. Отделно, че това ''явление'' беше описано във филма ''След утрешния ден'' още преди десетина години .

браво, намери откъде да черпиш информация - филмите на Роланд Емерих :))) че той в друг един филм, Indepence Day, показва как извънземните идват да ни колонизират.. и това ли да очакваме?? А тоя филм за който говориш, беше гавра с науката и здравия разум. Паметни сцени как студения въздух гони по коридора нашите герои и всичко замръзва по пътя му но те като по-тарикати му хлопват вратата пред носа..

Естествено, че да спечелиш вниманието на зрителя за нещо, трябва да го ''раздуеш'' яко.;) Не ти говоря за точно обяснение, а за ''ВИЗУАЛНО ОБЯСНЕНИЕ НА РАЗБИРАМ ЗА МАСАТА ЕЗИК;)

Само дето ние не живеем във фантастичен филм, а в реалния живот. И е малко глупаво да обясняваме живота с филми. А що се отнася за глобалното затопляне, може да си сред малкото вярващи. Това е опит за нов бизнес. И опит за създаване на нов механизъм, с който групичката мераклий за господари на света да управляват с изнудване другите държави. Не случайно групата ротшилдови са установили монопол на зелените енергии и производства и сега леко подбутват държавите в зона, където те са монополисти

Тръмп какъв го играе. Катерицата с жълъда, мамута или саблезъбия тигър?

Надяваме се да е додо!

От глобалното затопляне ще да е. Явно са го преборили вече. Горкия американски народ, как се гаврят с него. затоплили го били.

Престарали са се с охлаждането. Толкова много крясъци от страна на топлите, знае ли човек кога да спре!