Два нови грипа ще ни разболяват тази зима

Грипните заболявания тази година ще бъдат предизвикани от два нови щама - "Виктория" и "Уисконсин", различни от тези, които бяха доминиращи през миналата година.

Обратно в новината

Коментари - Два нови грипа ще ни разболяват тази зима | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама как си знаят лекарите,всичко е бизнес.първо приготвят лекарствата за аптеките и после съгласуват какъв вирус да се хвърли за да може хората да се подготвят. Едно време имаше само зимен грип,а сега всеки сезон по няколко.Спрете се малко де.

Произведохме новите щамове - скоро търсете и новите ваксини в специализираните магазини!

Този път всички се обединихме в едно мнение. Отново сме мишени и отново се знае с какво и как ще ни лекуват.

Форумците са боклука на нацията.

Добра работа :) Планировка му е майката :) Явно световните фармацевтични концерни умеят да планират добре и във срок :)

Пак започна търговията с ваксини.

Откъде точно идва тази онформация? От лабораториите, разработили щамовете? За да знаем точно каква ваксина да си поставим, че парите да отидат там, където те са планирали.

Да, от лабораториите, където правят ваксините, правят и вирусите. Всичко е под контрол, правете ваксини, да върви търговията с лекарства и не се притеснявайте.

Единствената ваксина, която признавам е Гроздомицин / 52-54 градуса/ Трепе вякакви вируси. Трябва да се приема цяла зима за лечение и за профилактика.

Правилно. Те затова й скочиха, намалява печалбите ;)

Добре е да се ваксинираме на време защото не може да се предсказе с точност кога и къде. - А КАК ПРЕДСКАЗАХТЕ С ТОЧНОСТ ЧЕ ЩЕ ИМА ДВА "НОВИ" ТИПА ГРИП? - да не би да се пускат с предварително определена дата, както "Apple" си пуска iPhones?

И после, иди ме убеждавай, че дирята след самолета, който видяхме вчера с мъжа ми, не е точно от разпръскване на разни химии и бацили върху населението. Та тя стоя в небето близо час....... Как като мине друг самолет, дирята изчезва след 15 минути?

Такова животно нема като българина,казвам го в добрия смисъл на думата.Шашанахме целия свят с това,че живеем с по 100 евро на месец,че и по-малко,а цените са европейски.Решили са явно да ни затрият от света.

една интересна книга, ако можеш я намери... "Физика на атмосферата" се казва, като я прочетеш ще си обясниш, не да ми разправяш глупости

Еленко Ангелов ли слушаш?

Ухаа яка реклама е таз новина. И ако съдим от имената на рекламираните продукти - явно качествено американско производство. Браво, браво. И кога го пускат на промоция, зимата, а. Убаво. Предполагам, че ще върви в комплект с отровна ваксинка на половин цена (демек минимална работна нашенска заплатка). Да нии честито :)

Благодарим , че ни осведомявате предварително какви вируси ще ни пуснете тази зима! Спазвайки обаче основните правила за фармакологично екстремно забогатяване, очаквам да продадете много ваксини за грип, а впоследствие да пуснете друго вирусче, което ваксината не покрива, за да можете цяла зима да продавате огромни количества антибиотици, сиропи, таблетки и т.н. на стресираното и подплашено население!

Аз защо си мисля,че пускат грипа за да живне фармацефтиката?Как пьк знаят предварително,какъв тип ще е грипа?

Да живне ли?Че тя направо си процъфтява с такива безпплатни реклами!Всъщност дали са безплатни....