”До Брюксел и назад” стресна кандидати за СУ

Изпитната тема "До Брюксел и назад" стресна кандидат-студентите на СУ “Св. Климент Охридски“.

Обратно в новината

Коментари - ”До Брюксел и назад” стресна кандидати за СУ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти май си зелена тревичка и още не си губил пари, не се притеснялай ще далжиш, повече от колкото си изхарчил. Учи си, по-добре, а колкото до темата-въобще не беше трудна (все пак бях там)

temata e mnogo lesna-1.kak e sazdadena EU. 2.pishesh zashto Bg niama miasto tam. 3.vleze samo za da ne stane pak savetski satelit. 4.pri4inite za izritvaneto ot EU v blizkoto badeshte

Аз съм българче, обичам нашите планини бетонни Предполагам, че лицата произвели това са се почуствали особено находчиви. Звучи като евтино вестникарско заглавие.

temate e g.d interesna da se nadqvame i rezultatite da sa dobri uspeh na vsi4ki kandidati

Може и До Брюксел без назад.

Добре е, че най-сетне някой е решил да провери интелигентността и общата култура на кандидатите. Темата е изключително багодатна и дава възможност за многовариантно и многопластово интерпретиране. За тези, които имат нещо в главите това е чудесен шанс да се изявят. Остава отворен въпросът-доколко квесторите са готови за това.

до Брюксел и назадда не са имали предвид с какво се придвижваме,миии то дизела поскъпна,БДЖто квото е мръсно нема да ни го пуснат да не наружи еко равновесието,пък и билетите скочиха,май са имали в предвид екотуризма пеш,с маратонки Адибас от Илиенци

И като се появят, ще могат ли така да си вадят хляба?

Па сам я Вуте бре,он птичио да нее като на Боце Герберот задругата ,уш ше ни опраа, а па оно дъждо отнее.Като ги е подредио манфал, каруца, мангал он и ЦЕЦКО подлогата нема да смогнее.

Темата е трудна дори за дипломиран журналист:)

байо Стоьне, льокай си парцуцката и ходи ги говори тия теои пиенски приказки на свинята в обора. прости селяци, гордостта ви е в парламента, а в главите няма никой.

Експлоатирана тема, която дава неограничени възможности за изява на белия лист на кандидат-журналята:) Може би тук някъде ще се появят истинските непоръчкови журналисти:) Дай, Боже!

Стига се излага...

Вие двамата да не сте един и същ човек, който има нужда от помощ

Темата е лесна, няма кво да се стряскат.

Ужас ! Като чета някои от темите ми се иска да подкрепя варналията. Не може така, бе хора ! Как ще зададеш тема : Аз съм българче, обичам нашите планини бетонни ? Ами вместо любов към родината си, ти насаждаш омраза ! Не може така! Съвсем друг е смисъла за опазване на планините и природата ни. Съжалявам, но това е българофобия ! Защото по така зададена тема никой няма да пише за красотите на България и да се чувства горд като българин.

БРЮКСЕЛ - ПЪЛНО С БАЙГАНЮВСКИ ШАШЪРМИ - ВСЕ ПАК НЕ Е ЧИКАГО - НЕ ЛИ!?!

Учи, за да сполучиш!- Ето как Изп.дир. на ДПФонд Затворно Дело д.м.н.Свилен Чичев е с 4 образования. Основното му е било наи-трудно защото едва в трети клас е разбрал,че в българската азбука има повече от 20 букви. В края на средното е с обогатен речник от петдесетина думи и толкова команди(учил е в милиционерското училице в Пазарджик). Последните две които уж са висши , са обвити в пълна мъгла. За незнаещите , титлата д.м.н. означава доктор на мошеническите науки. Мили деца, кандидатстудунти, спомнете си поговорката Не правете като тях, да не ставате за смях

Е нали имаше матури, сега пък има и писмен кандидатстудентски изпит.

стига с теа вузове музове бе хващаите се да правите кинти ученето е губивреме хахахах

Е па я неразбра шо стана с птичио грип,шо нема умиранье бре???

Абе мое ли да си толкова УгрЪничен уа?

Абе мое ли да си толкова УгрЪничен уа?

Призовавам за бойкот на излишната БНТ, която цоца от нашите данъци и не предлага нищо.