Почина журналистът Александър Авджиев

Телевизионният водещ Александър Авджиев почина тази сутрин във Военномедицинска академия в София на 53-годишна възраст, съобщи БТА. Той страдаше от рак на белите дробове.

Обратно в новината

Коментари - Почина журналистът Александър Авджиев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бог да го прости! Мир праха му!

Поклон пред талантливия журналист, всеотдайния приятел и човек! Добро утро беше пожеланието ти към всички. Добро да е и към теб, някъде там отвъдното, където ще те съпътстват спокойствие светлина и покой

Стана ми много мъчно, когато разбрах. Бях малка, когато "Добро утро" беше на екрана. Събирахме се цялото семейство да го гледаме. Правехме предположения кой е зад паравана, също си спомням, че винаги беше с много хубави пуловери. Това предаване се правеше с голяма любов. Благодаря ти, чичо Сашо за чудесните моменти. Прекрасен журналист и човек, с много чар и голям професионалист. Почивай в мир!!!!

Неговото предаване беше номер 1 по онова време. Беше различно и интересно. Благодарим ти и почивай в мир.

Жалко, съболезнования на близки и далечни!

RIP Sashe

Починал е, защото е бил добър човек. "...и в това, как реагирате на околните. Мнозина от тях, с които преди безболезнено сте общували или сътрудничили, дори сте дружили, ви оказват специфично въздействие. ... Ще изпитвате необходимост от прекъсването на такова общуване, защото възникналият дисонанс, ще ви повлияе не само психологически, но и ще предизвика разстройване на организма ви. ... Един от факторите, които водят до обясняването на разликата между Николай Добрев и Георги Първанов, на 4 февруари 1997 година.

ей, познавам поне 50 "боклука-хора" - как пък един не пукна - а гледай все добри хора си заминаха ...... Сашо беше истински ...

Мир на праха му! Но защо непременно замесвате цигарите? Мой приятел почина преди половин година на 30 години от рак на белия дроб, без никога да е запалвал цигара...

Във всяко семейство има поне по един болен от рак.Не пушете,не пийте вода от чешмата,не яжте много сладко,защото въглехидратите подхранват раковите клетки и се движете много !

pinx

що за глупости?

Жалко за човека! Много е млад.

Бог да го прости! Светла му памет!

Много тъжна новина! Отиде си един прекрасен журналист. Гледах с интерес предаването му " Добро утро". По негова инициатива зрителите изпращаха стари часовници, дори и повредени, за да се направи музей на часовниците. Някой знае ли какво стана с този музей? Съболезнования на близките му. Мир на праха му.

Правеше интересни предавания, много приятни за гледане и слушане! Научавахме нови неща, мислехме, чувствахме, беше модерният нов журналист. Бог да го прости, дано да е на по-добро място!

Мир на праха му.Много стойностен журналист и човек беше.Не мога да разбера обаче защо цяла Б-я знае какъв добър журналист беше а само ръководството на БНТ не разбра това.

Много, много жалко. Хубавите хора си отиват много рано. Мир на праха му

Бяхме съгимназисти в 8 ма гимназия. Интелект и финес, такъв си и остана. Почивай в мир Сашо. Кога ще е поклонението?

Бог да го прости!Мир на прахът му!

Мир на прахът му. Фин човек беше.

Бог да го прости! Съболезнования на близките! Много жалко!

Бог да го прости! Израстнахме с предаването му!

Мир на праха му!

Бог да го прости! Дано почива в мир!Съболезнования за семейството и близките

Мир на праха му !

Хубав човек, много харесвах предаването му "Добро утро". Мир на праха му.

много жалко! безкрайно приятен човек! да почива в мир!

Поклон пред светлата му памет! Един наистина стойностен журналист! Основоположникът на сутрешните блокове в българската телевизия. Израстнах с "Добро утро" и пазя мили спомени за него- Смърфовете, Скрита камера и т.н.

Жалко, много жалко! Мир на праха му! Неговото "Добро утро" беше едно от хубавите и смелипредавания от младостта ми. Жалко че си отиват интелигентни и способни хора в разцвета на силите си поради факта че няма никаква превенция на раковите заболявания! Това е бичът на съвремието ни!!! Имам усещането, че медицината тенденциозно не напредва в борбата с рака. Ако това продължава, и особено при здравната система в милата ни татковина, не е далече времето когато ще мремем като мухи от рак.

Едно от малкото предавания които гледах през 'онова време' беше неговото. Почивай в мир!

Бог да го прости. Много изтънчен и деликатен журналист... Дано да е на по-хубаво място.

Почивай в мир, Сашо! И питам, защо единствено в сайта на БНТ не пише нищо за тази трагична вест? Много жалко за дребните душици там...

Един великолепен журналист и човек! Нека почива в мир!

Бог да го прости! много готин и интелигентен журналист. Защо така бързо си е отишъл? Съболезнования на семейството му...

Бог да го прости! Винаги ще остави скъп спомен в мен от детството ми с предаването "Добро утро", била съм дете и ми е било интересно, въпреки ранния час на излъчване.

Бог да го прости и хората ,на които е правил не само добрини.Жалко за всеки рано отишъл си.Като сътрудник на ДС е ,,изгорил"много.Аз съм един от тях.,,Разследващата"му журналистика бе в услуга на репресивния апарат.И все пак -лека да е пръстта му.Трябва да прощаваме ,ние земните,но ОНЗИ горе ,не прощава.

като те е изгорил , шо го не даде под съд ?

И като как си представяш да го съдя,преди 25 години-комунистически съд да осъди човек от ДС?Първо мисли/ако има с какво/,пък после пиши глупости.

Бобо

Мир на праха му. Отиде си един истински човек, брилянтен журналист и ТВ водещ.

Вечна му памет..

Почивай в МИР! Като дете, обичах събота сутрин "Добро утро", беша хубаво предаване с добър водещ.

Почивай в мир! Журналистиката загуби един от малко останалите безпристрастни журналисти.Винаги го слушах и гледах с удоволствие.Съболезнования на семейството му.

Да почива в мир! Беше прекрасен водещ на предаването "Хоризонт на вълните на младостта"- Както се казва - израснал съм с слушайки това предаване. Съболезнования на близките му.

R.I.P.

Мир на праха му! Смъртта му е голяма загуба не само за българската журналистика,но и за българските зрители. Той беше изключително добър професионалист, интелигентен човек и много чаровен мъж.

Бог да го прости !

Почивай в мир !!!

Бог да го прости!

Бог да го прости!!

Един интелигентен,приятен, чаровен мъж! Почивай в мир !

Бог да го прости!

Бог да го прости.

Винаги ми е бил много симпатичен и ми харесваше като водещ. Вечна му памет!