Борисов: Едни от най-дисциплинираните сме

Може да сме една от най-младите страни-членки на ЕС, но сме едни от най-дисциплинираните, посочи премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Едни от най-дисциплинираните сме | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, Боко, бе мойто момче, колко пъти да ти казвам, че това не е дядо Мраз и нова година мина вече.Айде, седни си на мястото и се успокой.Да, послушен си, да.Ще получиш подарък не се притеснявай.Да, футболна топка.Послушен си, бе, послушен.Разбрахме. И не си бъркай в носа!

Така е!!!!ШЕРБЕТ СМЕ СЛАДЪК....

най-дисциплинираните и най газифицираните

Много сме послушнички, да! Абе, тикво, ти това за положително качество ли го имаш?! Прав си, послушни сме, ама мен, за разлика от теб, ме е срам от това! Все на някой му целуваме задника.

Едни от най-дисквалифицираните сме.

Умре циганката дето те хвали та сам започна да се хвалиш пред менторите си бе боко.. То бива бива ама толкова много нарцизъм когато в страната си си затънал във воня едва ли може да се срещне другаде а и паметливите не си спомнят такова нещо

Тоз ни разсипа от суджуци,гейтове,кумове,саниране,лифтове,джендъри,чез,белене,прееба газовите доставки,ктб,биткойни,крадливи герберски кметове.,картел при горивата,монопол при зимния туризъм,всичко на оШфорки....не се спря!!!!!!!! никаква срама,дори и пред бога...нз как си позволява да се кръсти въобще,трябва да бъде анатемосан

Мутромильо Угоднико, този те тупа по гърба, бягай при кмета на Симитли, да те потупа с топки по задника!

Борисов и сган много бъркат раболепие с дисциплина. По улиците, институциите и изобщо където се сетиш лъха на такава дисциплина, че няма накъде. Изказва се за гърците, че били недисциплинирани. Напротив там има много повече дисциплина от тук и няма това раболепие на управляващите към началниците от Брюксел и САЩ. Вярвам скъпи сънародници и вие бихте се радвали на много по-добър стандарт на живот, да няма война по пътища и където се сетиш, но да казват, че сме недисциплинирани, като гърците. Тя струната се опъва ли опъва и накрая ще се скъса.

слугинажа се възприема като дисциплинираност сигурно е така! Раболеоието и ибрикчийството са дълбоко заседнали в манталитета на нашенеца защото имаме богат опит с Османската и Руската империя, Третия Райх, Съветския съюз, САЩ и ЕС!

А БЕ РЪФЛЯК, ПРАВИШ ЛИ РАЗЛИКА МЕЖДУ ДУПЕНЕТО СИ, Т.Е. ПОСЛУШАНИЕТО, НАВЕЖДАНЕТО ТИ С ДИЦИПЛИНА, ЗАЩОТО ТВОЕТО НЕ Е ДИСЦИПЛИНА?

Мръсна герберска сган, дано по-скоро отиде в историята и да си получите заслуженоето- крадци и рекетъори на обикновения българин. Ограбихте гои и го изнасилихте духовно! Психопати долни.

Знаем, че не защитавата нашите интереси, а слушата какво ви нареждат отвън. За благодарност от Еврапа ви дават да крадете от евро оароте, които всъщност са взети от нашите джобове. Наздраве, продадохте всичко. Държавни изменници.

Този глупак на снимката кога ще разбере , че не е важно какво ще кажат някакви чиновници в ЕС , а какво мисли народа за него ! Да си приготвя оставката !

Дупелизци, кайш... Ма не народа!

Смях без спир ! Айде нема нужда да сме толкова дисциплинирани !

"най дисципленирани "на гърба на народа. Вземи посети България и виж каква кочина е станала . Виж си инфраструктурата и само по това ще разбереш ,че България изчезва. Срив чрез дисциплина от народа и кражби по върховате. Не си мисли ,че тези дето те прегръщат не знаят кой си. Само ,че на тях за България не им пука. Никойвече не е в състояние да я съжеви.

Тоя в някоя друга държава ли живее? Или си мисли, че от Банкя по големо нема.....

Бойко, чао!

И нас какво ни топли това?

И за това ли ни съдят за разни работи и им лижем подметките.

Да ти пип..я на дисциплината,щом циганите си изкаравт пари от кражби и кофите за боклук и станаха много неграмотни и агресивни.А българите работят за ,,коричка хляб и само сметки да плащат ,а през ноща спят на страх да не ги ограбят или убият И ТОЯ ЩЕ МИ ГОВОРИ ЗА ДИСЦИПЛИНА.НА ВЛАСТ СТЕ ,ЗАЩОТО РАЗДУХТЕ КАЛИНКОВАТА АДМИНИСТРАЦИЯ,ЦИГАНИЯТА И МАНИПУЛАЦИЯТА,А НАЙ ВЕЧЕ ,ЧЕ ХОРАТА НАМРАЗИХМЕ КОМУНИСТИТЕ И С НАДЕЖДА,ЧЕ ВИЕ НЕЩО ЩЕ НИ ПОДОБРИТЕ ЖИВОТА,А СТАНА ОБРАТНОТО. ДЕМОГРАФСКИ СРИВ,БЕДНОТИЯ И ПЪРВИ ПО СМЪРТНОСТ.НИЩО ДОБРО НЕ НИ СЕ СЛУЧИ.ВИЕ СТАНАХТЕ ПО ГАДНИ И ОТ КОМУНИСТИТЕ.НЯМАТЕ БЪДЕЩЕ ВЕЧЕ,ДОТУК СТЕ

Проклети да сте продажници! Съсипахте ни живота, мечтите и почти всичко. Нека започнем да ги проклинаме искрено. То се е видяло, че нито революция ще направим нито нищо. Клетвата обаче има голяма сила. И това не е клетва на някоя комшийка срещу друга, която не и харесва нещо. Това ще бъде истинска тежка клетва от народа, който загуби смисъл да живее.

Супер дисциплина! Народът свива потреблението. Стоките поскъпват. Населението застарява и измира от недоимък и болести. Раждаемост - нулева, само циганска... И аз така - тъкмо дисциплинирах магарето да не яде, то пък взе че умря...

Най-послушните сме!

Добре и какво от това. Народът живее все по зле. Мизернико продажен.

Баце и герберите крийте и пазете Данчето този Дол да не тръгне пак да я натиска на някоя софийска пейка че срамота.Като оная песен де стар козел но искал млада върба да лющи Данче пази се и ти не разчитай само на герберите :) !

Изключтелно"дисциплинирани",или на прост български-най-послушните. Което бетонира Геройко и компания във Властта.Евро структурите от бюрокарати,кротко си затварят очите за всичките им безобразия.

Умря циганката

Изглежда и нас ни поциганчиха ,щом го търпиме.Да го накажем като му дойде времето,,лъжци и крадци,,Използва,че не сме протестите и си правят каквото си искат

Мисля,че времето на Борисов изтече.Изхаби се и се изчерпа като идеи,загуби тоя поглед за бъдещето на държавата си,който всеки добър държавник трябва да притежава. Със своите необмислени изказвания и действия става заплаха не само за България,но и за ГЕРБ.Крайно време е той да отстъпи лидерската позиция на някой по млад и далеч по умен от него.Гласувам за тази партия до сега,защото ми даваше.Виждам обаче,че нещата отиват на зле.Затова Борисов заедно с Цветанов оттеглете се!Дайте път и на умните,стига силово с колена и лакти,ако мислите за народа!

Абе какви идеи?! Може би идеи как да се облажи повече.

Ами то и едно време бяхме най-дисциплинираните в един други Съюз. Към края Тато се дръпна и го свалиха. За Боко такава опасност няма. Отвън никой няма да го сваля, защото той не прави разлика между дисциплина и слугинаж. Така че всичко е в наши ръце.

Почна сам да се хвали! Боце,не те разбирам разбирам!Ние сме най дисциплинираните,ама сме НАЙ-БЕДНИТЕ!Ако мислиш,че печелиш с едно,,конгрешалейшън"за сметка на Южен поток си направо за психиатрията! Трябва да се оттеглиш с достойнство от власта дорде е време,за да не заприличаш на Плевнелиев всекидневно заливан с помия!Ама си дебил(пояснявам с дебела кожа) и не вярвам да се махнеш сам!

Борисов се издигна до невиждани балкански висоти като политик !Е вярно че се престарава с хвалбите , но той тука си е като стара ромка!Лошото е че и краде като стар ром , пък и работата му е като на младо ромче , хубава ама .....ромска му работа!Спря "гьола" в Белене и плати милиард и нещо на Русия , сега с ЧЕЗ , се очаква да плати нов милиард , а вече поизстегли доста милиарди!Казват че бил страхлив , а виж как смело гази лука в Държавата , като ром в чужда ливада , а бе цар на ромите е Борисов в България , затова те го избират винаги , поне на тях плаща!

Най-дисциплинирания Газублизач на господарите си. Айде че трябва да влезаш зад решетките. Малка част от Причините: 1.ЧЕЗ 2. Парите за Електронно правителство

Тои ни сасипа за да може да краде

Искам да бъда умен и образован кат бат Боку и Цвъ Цвъ, че да мога да крадна кат тях!

Борисов, слез на земята и се прибирай у Банкя докато е време, щото следващ път, т.е. Боко 4 няма да има, и колкото по-бързо го направиш, толкова по-добре за всички! Както вървят нещата, този път няма да ти се размине само с едно дигане на кръвното, щото може и да те бият! Е, тогаз и Дол няма да те спаси...

Нещастник, съсипа държавата !

що не взе и фандъкова тоя да и погали коленцата

послушко шевесерчо пенделчо и жендю

този прадядо откъде изплува, другият дядо юнкера сигурно изтаврязва, ей тези дядовци се убиха да се целуват и да се държат с Бай Х.й като с болно внуче, голям майтап пада,сега е наред баба шмиргел и т.н. докато излязат наяве всички тайни-майни и не ни запука една ревизия от старческия дом-ЕС и тогава ще видим кон боб яде ли

Ей тоя е Голям Изрод ! Хората гледат Народа им да е добре , този на снимката гледа Народа му да е зле ! Докога , затова ли ходи с 50-60 човека охрана страх от Народна Любов ! Все някога Народа ще го хване на тясно и ще му покаже своята любов , може и след 10 , може и след 20 години ,такива Изедници не се забравят ,ще напомнят и на неговите наследници !

Боже, прибери си версиите!

тотално загърбени национални интереси - това е на български "най-дисциплинирани"

Три пъти целувах Брежнев и всяка целувка струваше 3 милиона тона ,нафта ,а този кретен обиколи света да се дупи и нищо .....

На ви 10 ноември,хапнахте ли дръвцето?

какво ревете бре? много по богати сме от руснаците!!! от турците, македонците, сърбите. има статистика. имаме липса на работна ръка, ама не искате да се образовате. само лаете в интернет. е, за това и руснаците ще ви дадат само копейки.

С какво точно си по-бокат, като дори само азиатска Турция има 2.5 пъти по-висок БВП на глава от населението, отколкото аленката на ЕС България? Русия, която е с наложени санкции, също е по-добре. И всичко това заради дървени философи, като тебе. За 30г след социализма така и не станахме нормална държава, заради малоумници, дето все повтарят комсомолските си речи, само сменят името на врага.

...защот'сме по добре,руснаци има на Черноморието ни и в Турция,а ние не можем дори да си сменим дрехите,ТИ ДЕТ'СИ ГО ПИСАЛ ТОВА СИ С ГЛАДЪК МОЗЪК,КАТ'НА ТВОЯ ЛЮБИМЕЦ АВСТРАЛОПИТЕКА ТИКВОЧЕВ...

...защот'сме по добре,руснаци има на Черноморието ни и в Турция,а ние не можем дори да си сменим дрехите,ТИ ДЕТ'СИ ГО ПИСАЛ ТОВА СИ С ГЛАДЪК МОЗЪК,КАТ'НА ТВОЯ ЛЮБИМЕЦ АВСТРАЛОПИТЕКА ТИКВОЧЕВ...

Да, обаче в акането

Начи като се почне с тея чужди думи :) направо какво да кажа...

Финансовата рамка, Западните Балкани... А на снимката Дядката с трите гуши се е ухилил като блажно гърне, а Боко гаче е стъпил на кабърче.