Барозу: Напускането на ЕС ще навреди на Великобритания

Великобритания ще загуби влиянието си на световната сцена, ако гласува за излизане от ЕС, предупреди председателят на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу.

Обратно в новината

Коментари - Барозу: Напускането на ЕС ще навреди на Великобритания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя работата на ингилизите стана като в оня филм: "Кучета и котки може, прасета - не може"...

За това трябва да се работи-Великобритания в англосаксонския свят, Европа поглежда на изток и постепенно започва да работи в тази посока.Европейска технология и начин на работа, съчетан с източни ресурси, граница с Китай и добри мръзки в Азия са една добра перспектива за развитие на Стария континент.Ще мине време, но си струва усилието.

Колкото Шотландия напусна Великобритания, толкова и последните ще напуснат ЕС. Само разлайват кучетата, за да отмъкнат по-голяма част от пая. 'Щото им е малко. А ние бедните ....

Това същата тази Великобритания, която е в сериозен финансов дефицит? Или тази, която населението е застаряващо и след 5-10 години работещи ще са пакистанци и индийци? Или тази, която изнесе и разпродаде половината си производство на немци, защото за еденица работа те харчеха двойно повече от горките немци? Или същите тези, които благодарение на ЕС съвсем наскоро си запазиха териториялната цялост? Или тази дето гражданите и си накупуваха имоти из ЕС, и после ще трябва да ходят до тях на почивка с визи? Та колко е Great не е ясно, ама и USA им е далечко че даже и за почивка, та да видим кой колко какво на финала..

е в пълна бъркотия и безсилие, цяла Германия е в стачки, Франция е в дълбока финансова криза, в Италия безработицата е драстична...Барозу това в картинката която нарисувахте.

Великобритания никога не е била част от Европа, поне от 300 год. насам. Сега е троянският кон на уса в ЕС. А Барозу още ли плещи приказки,нали е в оставка! ЕС ще се присъедини съм уса с плановете за присъединяване с уса с т.н. търговски споразумения и договор + нато и край на ЕС- става Евроамерикански съюз с/у Евроазиатски съюз. Ние пак сме на кръстопът и течение, макар че Запада ни счита само за територия но не и за д-ва.

"...Великобритания не би могла да преговаря със САЩ или Китай "на равна основа"..." А ЕС нима разговаря на равна основа със САЩ???

Оправи работата!

Без ЕС, Европа и по-скоро западната и част е обречена на упадък. Прост принцип изкачваш един връх и после слизаш надолу за да изкачиш друг или да остенш в ниското. Проблемът е спекулациите на британците, което е дразнещо. Или съюзът е с равни за всички членове правили или си вън от него, какво е това по-добри условия за едни или други. Но всичко с времето си. Всяка империя (или велика сила) си има своя възход и падение. Нищо вечно няма на този свят, същото важи и за ЕС, кралството даже и за България. Ако Европа иска да оцелее трябва западните държави да престанат да си играят на бедни - богати страни. Всички в ЕС трябва да са равни. Който иска по-добру условия, излиза от ЕС и се договаря като страна, която не е членка на ЕС.

скоро 70 миллиона украинци ще юрнат в Англия. Само излизане от ЕС ще ни спаси.

мaй скоро нямa дa е! Дa си виждaл някогa дa си изпълнявaт обещaниятa? Хи хи, винaги ще имa "некои съобръжения". Инaче ще се нaкефя, aко едни 10 млн. Укри, се преселят.

Ууууааааахахахахееееаааауууаааахахахахаааааааа!!!!! Вторият по ранг дебил в ЕвропаТА,се изказа.......(Първият,е оная мумя-която гледа по време на заседанията,полуусмихната и нищо разбираща-Ромбой). "Свободното движение,е основен принцип в европаТА"!!!!! Да де,освен ако не касае българи и румънци,или не ги екстрадира Франция,нали...... "Великобритания,няма да може да разговаря като равен с Русия,САЩ,Китай....." Има предвид-дебилът-,че няма да яде наравно с него ритници и шамари...Защото алчните брюкселски дебили,дотам я докараха!!Не,че Великобритания има добри намерения-и поради тях иска да излезне-де.......

Ами че тя Британия не стана ли Великобритания много време преди да се появи Европейският Съюз. С какво може да уплашиш тогава тая държава, която единствена има пред имате си прилагателното Велика.

Нима си забравил историята на страната си или не си никакъв португалец...кого си тръгнал да заплашваш? Да не стане така пак да търсите големия брат от Острова...

Ех умничкият ми! Явно ти се услажда тройката, която както България така и целият ЕС са заформили с САЩ и Русия!? Целувай ги тогава, както си му е редът!

Барбарозо, държавите в Европа се събуждат. Евро Съюза започна като организация за свободна търговия, а сега го правите на Федерална Европейска Държава. Има президент, има парламент, има и конституция. Сега има обсъждане и армия на Евро Съюза да се създава. За "миротворчески" акции...

Да на Европа, НЕ на Европейския съюз! ЕС е създаден, за да обслужва на първо място интересите на международните монополи и на техните слуги - бюрократите от т.н. "правителства" на страните-членки. Еврокомисарите никой не ги е (демократично) избирал и не представляват никого. Взимат огромни пари, над 400 000 евро годишно, и не вършат никаква работа!

Тази опорна точка от "Позитано" ли ти я нашепнаха? Или от "Врабча"? Инструктора от рашънското посолство?

лесно е дa се плюе и дa се лепят етикети, но когaто стaвa въпрос дa се дaдaт решения, почвaт големите шикaлкaвения иувъртaния. Всъщност Сидеров нaпрaви нaй-доброто зa Бългaрия, кaто подкрепи прaвителство нa БСП иДПС. Упрaвлявaхa сaмо еднa годинa и се свлякохa. Другият вaриянт беше или Бойко иДПС, или тройнa коaлиция, зa които вaриaнти, Бойко дaде не веднъж сигнaли. Тaкa щеше дa се получи още един пълен мaндaт нa ДПС в упрaвлението.

За постиганието на идеята "Европейски Съюз" се работи здравата още от 16-17 век, така че и да излезе Англия и да не излезе, ЕС ще си остане, ще се разширява и ще подобрява жизнения стандарт и условията на живот на гражданите си. Ако на някой не му харесва в ЕС, може да се запъти към Русия или калифата ИСИЛ.

Не го знам дали е кратуноид, защото не ми е понятен този термин, но ти си откровен кретеноид.

Не му обръщай внимание, толкова си може. Те всички на "Позитано" 20 и "Врабча" 1 са мозъчно скопени...

началото на края.

За комундетата ли става въпрос?

от гледната точка.

Който го стиска чепика охка. Та така и Барозу. Ако Великобритания излезе и е по-добре отколко в ограничаващия във всичко ЕС ще лъсне истината и всички ще почнат да напускат ЕС докато не се разпадне този охранил се чиновник на Меркел остане няма откъде да цоца. Да не говорим че ще се създаде прецедент и ще стане ясно че в ЕС може не само да се влиза но и може и да се излиза. Това не е Кипър или Гърция и номерата на Меркел не минават. Или ЕО се съгласява с исканията на Лондон или се разпада.

Шило

Бе всичко хубаво, ама и на Великобритания Барозу да дава акъл, малко в повече ми идва. Особено като се сетя що поклони бяха само и само да се включи.

ЕС, като една долна и евтина курва, който го хване, той го "буха" (включително и Великобритания). И същата тази евтина курва тръгнала да обяснява на "ебачите" си кой на какво положение бил или ще бъде в обществото. Ама че смях!

Начело с теб

Много се кефя как обединени глупаци от ЕС се опитват да плашат Велика Британия с празни приказки. Абе барозку май май ти си притисненения от едно евентуално напускане защото знаеш как ще потъне старото корито ЕС. Айде спрете да плачете на чужди гробища.

Sm3hurk0

И като се изолират от света, след време ще разберат, че са застаряваща нация и че имат нужда от свеж генетичен матерял.

НЕма страшно, те пакитата и 'сичкото мюсюлман по 8-9 раждат. Ще си имат прекрасна нация "англичани".

Джихадисти^^ Може да признаят Ислямската държава - халифат и да установят дипломатически отношения с нея!