Коментари - Животновъдите не успяха да блокират АМ "Струма", протестиращ пострада (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, цървула, налягай си парцалите!! Не искаме всички да ставаме вегани!! Искаме да се подкрепят българските производители за да има такива и за в бъдеще!!

Дано фалират по- бързо. Или се преориентират към добив на зеленчуци. Оставете животните на мира, Светът върви към отказване от животинските продукти. Все повече хора живеят по- здравословно без меса и млека, по- чисто и по- евтино е , по- добре за природата и няма варварско насилие над животни. Бъдещето е веган.

Ти наистина си балкански цървул.... :)

Що толкоз злоба ?

Добре е, че животновъдите протестират и защитават правата си. Но това са специфични искания от една малка група със специализиран поминък към една още по-малка група чиновници. Не е добре при това положение да блокират магистралата. Далеч повече симпатия и подкрепа ще получат, ако се съберат пред съответното министерство или администрация, които са отговорни, и директно там се изправят срещу виновниците. Затваряне на магистрали и пътища от националната мрежа трябва да е крайна форма на протест, при общи политически искания за фундаментални промени. Инак днес ще са животновъди, утре ще са зеленчукопроизводители, после учители, полицаи, хигиенисти, лекари, строителни работници - то почти няма група, при която всичко да е наред. Не може да си държим пътната мрежа перманентно затворена заради локални и специфични икономически искания.

"пейсет" лева му дали на полумангала за овца, по деминимис още 30-40 и станаха 100 лева на животно подарък, а цените на сиренето и кашкавала в небесата.

Дай личен пример.Стани животновъд и прави сирене за по 5 лв. ,вместо да плюеш по форума.

Прочетохте ли статията в афера.бг за договорите за българските ф16, подписани от тия престъпници на жълтите павета.....Статията се казва "Грозната истина за българските самолетите ф16 "....Това е супер корупция на макс за милиарди.....А стадото се моли за стотинки тука ...Овластяваните престъпници по цял свят стават неконтролируеми от никой - примерите са потресаващи - ф16 те за България, фирма Боризма на Байдъниеци, Джимкеревци и порошенковци за усраинския газ и усраинците, далаверата с отровните инжекционни препарати и Урсула лайнянска с мъжа й и кил гейноцидис и откраднатите десетки милиарди от европейците ... ...това минава всякакви граници на престъпността

консултанти в България с лопата да ринеш, пък и заплатите им едни доста тлъсти. Да махнат консултантските услуги и месото и млякото ще си дойдат на нормални цени.

А субсидиите и другите облекчения от държавата забравяш ли ги!? Аз не искам моите данъци да отиват за отрасъл който няма бъдеще и е нехуманен за животните, нездравословен за хората и вреден за природата!