Сменено е цялото ръководство на Фонд ”Земеделие”

Управителният съвет на Държавен фонд "Земеделие" е освободил цялото ръководство на фонда на извънредно заседание късно снощи. Днес животновъди ще блокират границата.

Обратно в новината

Коментари - Сменено е цялото ръководство на Фонд ”Земеделие” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вече на турски ле се говори в това скапано министерство

Крайно време беше да аплодираме и животновъдите

ВРЕМЕ БЕШЕ ,МНОГО ОТ ТЯХ СЕ НАГУШКАХА С ПАРИ,А И ТРЯБВА И ДА ВКАРАТ И В ЗАТВОРА ДОСТА ОТ ТЯХ !

ХАЙДЕ да познаем ,кой ще краде най много и безнаказано?

ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ СЕ ЗАМЕНЯТ С ТУРСКИ ЛИЦА ! Гласувайте за Станишев ,за да ви изгонят от работа и на веше място ---турци и цигани ! ОСТАВКА НЕКАДЪРНИ ПРОДАЖНИЦИ

Пълна, жестока, безпощадна блокада на цялата държава. Това е начинът.

Не остана читав човек в държавната администрация.Комунистите уволняват за да поставят свои партийни търтей!!! ОСТАВКА!!!!

Докарайте тракторите пред народното събрание !!!! :)

ЗА КОГА УВАЖАЕМИ ГОСПОДА ПРИЛАГАТЕ ЛОВ НА ВЕЩИЦИ - ОСТАВЕТЕ ХОРАТА ДА РАБОТЯТ, А НЕ ПРАВЕТЕ ЧИСТКИ ПО НИКОЕ ВРЕМЕ !!!

Така си е. Да ги качат на единадесети етаж / като Кюстендилската земледелска служба/ и да не пускат земеделци при тях, та да не им пречат. Така през цялото работно време началничето и фръцкавите земледелки около него ще гледат отвисоко и ще пишат спокойно разните си отчети. Що да се сменяват? Току виж слезли на земята и ако им е ясно какво е това земеделие и има ли почва в Кюстендилско вземат, че припаднат. А пък то и болницата е доста специализирана по извозване към едно тихо и спокойно място. Всеки земледелец и земледелка да стоят където са хванали бюро, за да се избегне стреса!

хммм да не би на Калина Илиева да й е свършил отпускът по майчинство?! Питам-с какво калинките на Герб са по-лоши от калинките на БСП и ДПС?! Тук проблемът е в чии крадливи ръчички ще отидат европейските парички.. Остава да чакаме пак на ЦРУ поредното разкритие на крадец облечен във власт!

Сменено е цялото ръководство на Фонд Земеделие Да няма и за тях информация от ЦРУ,както за Бисеров.

Минаха няколко дни и животновъдите още не са казали КОЙ ИМ Е ОБЕЩАВАЛ ПАРИТЕ за които стачкуват. Животновъдите твърдят че правителството било обещало а всички чиновници твърдят точно обратното, е в тая ситуация къде са прехвалените журналисти,къде са напористите журналистки че да разчепкат тая история.

А по-надолу из структурите не само на фонд земеделие ами и на всички други организации? Там мърдане няма никакво. Всички са НАШИ хора. Един от друг по-некадърни. Ако случайно някой се окаже по-кадърен - или го изхвърлят /ако не е много НАШ/ или го изпращат при Големия Брат на специализация някаква /ако е НАШ/

Тука е най-голямата далавера! А животновъдите хич да не ми блокират нищо, защото и те бая печелт от тази далавера!

Това може да го каже човек, който е виждал крава само в читанката. Защото, ако далаверата беше толкова голяма, то сичкото дупетат щеше да се занимава с животновъдство. Ама май не е така, а? Всъщност можеш да пробваш - интересно ми е след само една година дали ще коментираш по същия начин?

Сминят го,защото дпс-то трябва да лапат парички Иначе няма кой да гласува за тях Трябва да проследите какво става и в провинцията-навсякъде слагат хора на дпс за да могат да контролират избирателя И забалежете незнайно защо има само по един кандидат и то Познайте ОТ ДПС ТОВА НЕ Е ЛИ ПОКАЗАТЕЛНО,ЧЕ ТРЯБВА НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ДА ИЗЛЕЗНАТ 80% ОТ ГЛАС ИМАЩИТЕ, ЗА ДА НЕ МОГАТ ДПС ДА ПРЕМИНАТ БАРИЕРАТА ОТ 4%

Племенникът на кмета на Сандански Андон Тотев - Младен Тимчев, който е и зам. кмет на общината, стана член на ГЕРБ, съобщиха в Струма читатели. Приемането му бе забулено в дълбока тайна и близо месец общинското ръководство отказваше да отговори приет ли е г-н Тимчев за член, как е кандидатствал и кога е приет. Членовете и симпатизантите на ГЕРБ коментираха спорно членството, имайки предвид статуквото и начина на управление на община Сандански, неразделна част от което през последните 7 години е и Младен Тимчев. Интересни са и мотивите на Тимчев за членството му. Кметът А. Тотев на местните избори

Я да видим кой, каква история има link

ОСТАВКА.

И сега като се започнат едни обяснения, че не могат да изплатят парите, докато не назначат ново ръководство. И нещата ще се проточат поне до месец Март.

Е това са ДПС-арите, и в фонд земеделие ще стане голем проблем!!! Бисеров доказа действията на цялата партия! Сега разбрахте ли защо Певски беше нарочен за ДАНС!

поне не всичките!

Йовчееев айде довърши една работа до край, като си започнал. Тия говедари на говеда ще ни направят от твоето бездействие.

Животновъди, лекари, учители, миньори, металурзи, всички българи, ЕЛАТЕ ДА СЕ СЪБЕРЕМ НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА ДА РЕШИМ КАКВО ЩЕ ГИ ПРАВИМ ТИЯ ГЛУХИ УПРАВНИЦИ!

Организаторът на протеста е този, който дойде с прасетата си в София , за да подкрепи Б.Борисов. Въобще войната между политиците е в разгара си и се вадят най мръсните ризи. Писна ми от всички тях.

Васил Грудев, който от 21 октомври е изпълнителен директор на Държавен Фонд Земеделие е получил висше образование във Франция. Според официалната му биография публикувана в страницата на ДФВ, той "завършва право в Юридическия факултет на университета Franche-Comt" в Безансон, Франция, през 2003, а година по-късно и магистратура по административно право в същото висше училище. През 2005 г. става доктор и асистент към Юридическия факултет на университета Robert Schuman" в Страсбург, Франция." (подчертаното е от редакцията) link Със сигурност Васил Грудев не е получил образователна и научна степен доктор в Страсбург, нито където и да било другаде във Франция. Това се установява елементарно в централния депозитар на дисертациите, в който няма никаква следа от негов научен труд. Биволъ направи проверка с всички възможни изписвания на името на Грудев на латиница: link link link link link link За получаването на докторска степен във Франция са нужни най-малко 3 години. Изключения правят някои особено надарени студенти в точните науки и математиката. В областта на правото, в която се е обучавал Грудев, със сигурност няма как да се завърши магистратура през 2004 г., а през 2005 г. да се защити докторска степен. Де факто през 2005 г. Грудев не е можел дори да запише докторантура, тъй като във Франция магистърската степен за бъдещите докторанти трае две години. В най-добрия случай е възможно през 2005 Грудев да е завършил така наречената Диплома за задълбочено обучение (DEA), която до 2004 заместваше втората година на магистърското обучение. Какво точно е правил Васил Грудев в Университета в Страсбург, след като очевидно не е станал доктор, предстои да се установи

Спри да се занимаваш с Грудев. По-добре се заинтересовай от новите. Виж провери новият изп.директор защо е бил уволнен от Обществени поръчки в ДФ З. ? Това е по -важно от това , кой е доктор ? Ами този парашутист от Сандански ? Отсега предричам ,че ще ни спрат парите от Брюксел, както през 2009 година

Ми като гледам фермерите какво са се ояли, как да им вярваш. И защо не вдигаха бунт при Бойко, чието правителство опрапасти всичко. Но нали трябва да се рие. Аз пък не им вярвам на тия протестиращи.

Много си прост бе, тъпанар. Предлагам ти и та така да се оядеш, червена комуняга или резак тъп. Май нищо не разбираш от земеделие.

Вие може да "гледате", но не виждате. Животновъдите са зле от няколко години насам. Не че растениевъдите са по-добре, но там сякаш е малко по-различно.

Те ако бяха добре защо внасяме и ядем замразено месо от не знам си къде?

Голям си простак , бе!Все ГЕРБ ви е в устата и все Бойко ви е крив!Не виждате ли ,че турците и ислямистите ни завзеха , а ние се ядем помежду си и накрая ще ни изколят!Е..га си тъпия народ сме!

Ами няма да им вярвате като ви лъжат докато ви гледат в очите. За 24 години да се бяхте научили, че на тези управляващи не може да се има доверие. Десети ноември е една прекрасна дата да им го кажете в очите за последно.

И какво е 10-ти ноември?... На 10-ти ноември 1989 г. беше сложено началото на най-яростното и безконтролно ограбване на Република България и ликвидирането и като независима държава, и то точно от "комунистическата" номенклатура, снишила и прикрила се в създадения с тази цел съюз на "демократичните" сили... Те, в сговор с преродените за една нощ социалисти от БСП, с "даващите" права и свободи за крадене, с измислените царисти на 800-те дни, с мутромилиционерите и обслужващия ги персонал, те си делкаха българската баница и...... така и до днес - цели 24 години...!!! НЕ ТРЯБВА ЛИ ВЕЧЕ ДА ИМ КАЖЕМ СТИГА?... !!!

Десети ноември е светла дата. Показа на обикновените хора, че от години живеят на кредит и накрая някой трябв ада го върне. Сега за съжаление е същото.

Явно, фонд Земеделие е забавил парите и за това фермерите стачкуват. Уволнението е естествена мярка. в статията има една много плитка инсинуация, подходяща за поръчкова журналистика. Но свикнахме.

Нищо не е забавил. Министъра на финансите им спря парте и ги даде на лекарите, белкем се насъскат едни срещу други. Парите са константа, а искащите полагащото им се се увеличават. Това са експертите в днешния кабинет

Чyryниц

Ако парите са константа, какво са ти виновни експертите?

Сменяйте,сменяйте скоро иде метлата!