Животновъди блокираха пътя София-Варна и запалиха вълна. Полиция охранява умъртвяването на хиляди животни

С патриотични маршове и викове "Оставка" над 400 овцевъди и козевъди затвориха главния път София-Варна при разклона за Арбанаси

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вземете и изсипете поне един камион овце пред народното и един пред министерския да имат работа ченгетата дето ще ги гонят а пък после може да се наложи и тях да ''умъртвят'' за да не заразят народа дето ще подгони властниците.. Такъв геноцид и над животните и хората само да се угоди на еврогейците и по турско не е имало

Брутално унищожение на българите по всякакъв начин!

Нали има достатъчно ловджии по тези села, защо не пукне първата пушка, и да започне ликвидирането на "лекарите" избиващи животни и техните пазванти.

От Брюксел ще наредят да дойдат танковете. Гняв Божи да бъде върху тези изроди!!!

Нема кой. Нема айдуци. Само хедонисти. Я тупни 2-3ма докторе а видят другите дали нема а фанат наобратно пътя...

България стана еврейски протекторат. Главният ветиирнарен доктор е еврейско куче, заплащано от брюкселските брадати зелки за да обезбългарява Странджа. Такъв е изводът от това което става от години в Странджа. Измислена и изсмукана история за зараза с чума или с холера или каквото и да е, уж заради нерегламенитрана търговия със заразени животин... Абе идиот, ами тебе трябва първи да те ефтанизират, защото ти си държавният чиновник, който трябваше да органиизраш така нещата по границите, че да не прехвръква никакъв шап или чума. Къде са граничинте власти, кой как е разследвал, че е дошло в СДтранджа заразено животно. къде са ДАНС да хванат ако има изобщо продажни гранични органи!? Къде лети вирусът, защо идиотите-джелати от БАБХК не летят и ловят вируса във въздуха. Защо не лекуват, не обеззаразяват и ограничават възможността вирусът да лети, а да го удушат с химикали!!??! (вече ни карат да дивеем от безумието на БАБКхИТЕ! Защо избиват хиляди невинни и здрави животни заради тъпи чифутски норми писани в брюкселсикте кафенета и наложени в България да се изпълнявмат с масови убийства!? Що за идиотнски съюз е тоя бе, той не е европейски а Еврейски - подъл гаден съюз за обезбългаряване на страната с докарване до просешка тояга, чрез ликвидиране на поминъка на хората. Къде е мутрата да пише своите СМС и спре това безумие. Може ли да същуствува такава система на колективна продажност и безотговорност, да си измиват ръцете с брюкселски указания и предписания! Юлско въстание вдигат хората, да изметат тая чиновническа подкупна сган в София!

прав си пич, ама хората не хващат за момента какво става. Тая територия се разчиства за едни други племена и се прави тихо, не се говори за това.Ти си некоректен, че ги назова директно нещата, може ли така? От Туркие ще почне ама и едни други зад тях се приготвят, едни развити такива дето все се тепат с всички около тех. Тука има изоври, гори, ливади. Не е като от пустинята да правиш плод... На хубаво всеки иска, но бог дал различно.

Бойко нали искаше да правиш хората овчари мажеше им мед около устата а сега какво искаш да ги затриеш заедно с добитъка ,ти носиш вина за това че съсипа страната ни с твоите престъпни действия и бездействия

с избиването на животните искат да ни заличат като нация ще ни тъпчат с ГМО продукти и ще измираме масово от рак и други заболявания само защото няколко изедника държят вноса на хранителните продукти ,Хора Българи ако сте малко мъже и има малко смелост във вас излезте и спрете това безчинство защото утре в страната ни ще останат нашите деца и внуци какво бъдеще ще им осигурим когато се оставяме да ни мачкат както си пожелят .тази държява е на нас на всички Българи а не на определени лица нашите деди са се били и загивали за страната ни , Нека събудиме българското в нас и покажеме че те неса се загивали напразно

Какви ГМО бе човек, директно и хората след овцете. Никой няма да те тъпче, най-добре да те няма, не разбрахте ли че тая територия се разчиства за други? А "управниците" просто изпълняват поръчката срещу много високо възнаграждение.

В момента се случват две много страшни неща: 1. Унищожава се поголомно българдсото животновъдство 2. Обезлюдават се селана, най-вече пограничните - защото те са населени предимно с животновъди. Като им унищожат поминъка и ги принудят да търсят алтернативи ... няма да има кой да остане по тези села. А най-тъпото е, не само тъпо ами и жестоко, варварско и предателско, е че дори и да има заразени животни, просто трябва да се ваксинират по схема!!! И ще са добре, напълно добре, това е напълно реална алетрнатина! Колко хора тестваха животните си и пробите излязоха отрицателни. Колко ветеринари се изказаха, че трябва да се умъртвяват само животните развили клиничните симптоми - иначе докато само са преносители ваксината е достатъчна. А нито едно от избитите животни не е имало клинични симптоми! И колко ветеринари цитираха законовите нарушения в българското и европейско законодателство с това поголомно избиване... БАБХ се превърнаха в нещо недостижимо и пристигат с полиция. Полицаите вече се държат като наемници ... а трябва да защитамат закона и гражданите. Това е геноцид. И с такава скорост и размах се случва, че най-искрено ме е страх.

На мен ми е жал за хората и животните. Днес гледах една възрастна жена как се отнасяше към козите си, покъртителна гледка. Очите ми се насълзиха, а после изпитах гняв - кой ви дава правото да решавате по този брутален начин човешки и животински съдби ?! И защо по дяволите мислите, че с пари можете да купите щастие ?! О,да забравих, че за вас парите са всевишна сила, която отваря врати, решава проблеми и т.н., но не всички са като вас. Вместо да подмятате жълти стотинки на хората, помогнете им да въстановят стадата си, това е най-малкото което може да направите за тях в момента.

Само че те не унищожават стадата за да ги възстановят след това. Унищожаване на поминъка и населението в югоизточна България това е целта. Защо точно там не е трудно да се досети човек. Ей сега троловете ще започнат да бълват гущери.

Гърбавите комунистически изчадия избиват животните и убиват поминъка и стопаните в Странджа. Защо ли? в югоизточна България става това, там където граничим с нашия аркадаш Ердоган?

От интернет: "Той човека даже им дал животните да им бият инжекциите... това не е овчедушие но е пълно неосъзнаване на процеса по обезлюдяване на Странджа и опасността за държавата като цяло. На практика стадата на хората в Странджа са първия бункер във войната за югоизточна България и той падна без бой. Втория окоп са самите местни хора, които вече са в ефективна война с държавата след масовото убийство на животните които са им поминък."

Това е за да могат прекупвачите да карат майбаси по софия. Преди 10 години в софия кило домати бяха 5 лева (2.5 евро). У Германия сега ги купувам по 1.23 евро (сега), а са испански....

Къде е испания - къде е гамания, и къде асенвград и къде сoфия....

Къде е Германия, къде е Испания. Къде сме ние. Къде, къде - маймундере!

Първо ми направи впечатление, че пишещите нямат онтошение към темата, а по-скоро пишат против ГЕРБ. Ей така за да се отчетът. Второ, защо се оплакват някакви калпазани от ниски изкупни цени. В свободния пазар всеки може да прави, каквото иска. Защо трябва с моите данъци да се хрантутят разни калпазани, защото не им излизала сметката. Аз ревах ли, като на Гергьовден ми продават агнета по 7 лв. живо кило. И сега цената на млякото не е падала под 1 лев. Колко искат да е за да им стигне. Този мутряк Симеон Караколев си е повярвал горкичкия селяндур и се е взел за лидер. Бляк! А, га яде кифтеата от трапезата на МЗХ му бе арно. Я го питайте що пара прилапа по проекти да си развява дупето по свето. И накрая да каже, колко овце има тоз овцевъд Караколев.

Защо не отидеш, да попиташ протестиращите защо са там. Ти прочете ли някъде основателна причина животните да бъдат умъртвени? Излезе ли правителството със становище и доказателства? Защо не идеш да поприказваш с баба Дора, която си е кръстила всичките козички ? Или и тя ти иска повече пари? Как не те е срам...

Що сте толкова наивни и закостенели гербаджиите бе? Защо мразите всичко блгарско?

Въпросът Ви е излишен. Няма да забравя преди време как една пача на публично място, където бяхме събрани, крещеше, че била общински съветник от ГЕРБ и едва ли не всички трябва да налягаме по земята и да застинем в ужас от присъствието й, а ние разбираш ли в наглостта си не сме го сторили.

А този индивид отпред какъв се явява? Диригент? Дирижирано спонтанно недоволство? Животните трябва да се ваксинират.

Вегетарианец бил.В България вегетарианците са много.Аз също не ям месо.Но овцете,козите те се отглеждат предимно заради млякото .Сирене и кашкавал направени от истинско мляко имат съвсем друг вкус,от колкото направени от сухо мляко,което е всеобща практика.Против съм за масовото избиване на млекопитаещи животни.Не може заради едно болно животно да се избиват хиляди.

Задачата на животните е да събират магнетизъм.Хората трябва да са приятелски разположени спрямо животните, за да могат да се ползват от магнетичните сили, които те складират в себе си.Поради изсичане на горите и избиване на млекопитаещите хората се натъкват на големи страдания, без да могат да си помогнат. Те не подозират, че животните и растенията представляват резервоар на жизнени сили за растенето и развитието на човека.Чрезмерното избиване на млекопитаещите животни създава аномалия в природата.Така,че масовото избиване на млекопитаещи ,е голямо престъпление.

Ами аз съм вегетарианец тия всъщност за какво протестират? Ония с тютюна дето протестираха преди години също ми бяха много странни с желанието си да накарат хората да им пушат фъшкиите.

Ти си прост вегетарианец очевидно. Протестират защото се заличава поминъка. Не те знам какво работиш, но ако утре сутринта(понеделник) отидеш на работа или имаш бизнес и ти кажат - закриваме, оправяй се! Как ще реагираш? Ще отидеш да медитираш ли? Или ще подходиш духовно? На Земята има и материално и духовно. Като унищожиш материално - духовното няма носител!

Ти сигурен ли си, че си вегетарианец? Защото изказването ти е по-подходящо за веган (не искам да обиждам маалкото читави вегани, но масата не са в ред). Аз също съм вегеталианец, т.е. не ям месо, но млечни продукти и яйца ям доста. Има много стада, които се отглеждат само за млекодобив и истинското козе мляко няма нищо общо с което и да е купешко - нито като вкус

ъй, тъй, чешем си езиците на сянка, ама „ОТЕЧЕСТВОТО Е В ОПАСНОСТ!“ Аз лично за себе си, като човек към 70-те, врял и кипял – и при социализЪма, и обиколил половината свят на капитализЪма, СЪМ ОТЧАЯН! Не за себе си, а за България! Когато Хан Кубрат е държал снопчето пръчки в ръката си и е поучавал синовете си преди 14 века, дали е провиждал, че днес неговите наследници ще живеят Не в Държава, а На Територия, че ще ги управляват Еничари от всякакви цветове, че Българското ще е в калта, за да се възвисява обявеното за „модерно и общоприето“, че най-кадърните и образованите ще бягат от Родината като от Чума, а останалите в нея ще бъдат покосявани от тази Чума? Че всеки, който се осмели да каже или напише нещо различно от тоталитарно наложеното, но пропагандирано като „общоприето“, ще бъде преследван, мачкан и обругаван ?!?! И, все пак, БОЖЕ, АКО НАИСТИНА ТЕ ИМА И БДИШ НАС НАС, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ, ЧЕ ТЯ НИ Е ЕДНА! Благодаря ти, Боже, АМИН!

С кеф да чете човек коментарите на малоумните червенушки. как се надъхват, каква сила са, какъв патос се лее от писаниците им, а не осъзнават простата истина - те са едни лузъри, по цял ден мрънкащи в нета, щото нищо друго не става от тях. Правителството ще сваляли, кои сте вие бе, и всичките ли 200 павиана накуп ще сваляте правителството, или на смени ще го правите. Май сте точно толкова боси в главите, колкото и оня клошар босия. А който е му харесва кво изкарва като формер, да направи машиностроителна или IT фирма и да изкарва повече. Не държа държавата от моите данъци да му покрива загубите, щото идиота не си е ваксинирал животните, или качеството на продукта му е толкова зле, че няма пазар за него.

а за какво искаш да отиват данъците ти??? за 30 годишни замразени карантии от холандия ли??? и какво земеделците до един да записват да учат в университета да стават програмисти до един а? някой като цоцне от медеца почва да лае по своите.... викат им самозабрави ли се предатели....

в случая си ТИ!

Никакъв вълк не си! Личи си че на топло/прохладно си забравил какво е друга работа. Ама тея хора се трепят да работят селско стопанство въпреки държавата, а не с помощта ѝ. И все се намира един такъв полит. коректен продажник, който всичко ще продаде. Ти не си човека който да поучава хората, които честно си изкарват хляба с тоя занаят! Нека всички да станат програмисит, кой ще ти поправи къщата или колата? А на ресторант - роботи а? Приказка за стълбата или Пази боже сляпо да прогледа да дам за пример?

,,...500 МИЛИОНА лева за министерството на ДПС! Това е политическият скандал от вчерашното заседание на правителството, който почти не намери медийна или друга реакция. Иначе публичното пространство е пълно с лакърдиите на Борисов за Лондонската среща, Берлинския процес, Западните Балкани . И тихичко 500 милиона в разпореждане на Сараите. По средата на годината, без да се променя закона за държавния бюджет, правителството фактически дава на ДПС 500 милиона лева. Да ремонтират язовири и укрепват водоемни диги. Помните ли хидроинженера Доган и неговия милионен хонорар?! Сега 500 милиона. Ето така с нашите пари Борисов плаща на ортака си Доган. За да е стабилна властта! А народа нека си гледа световното...,,???

Да не се усети случайно някой! Важното е какво прави воожда в Лондон - световен политик и дипломат. А у нас на Сокола - 500 млн. Трябва да развиваме и хидроинженерния бизнес!

Четейки грамотно написаната статия се чудя: кой е запалил вълната? Протестиращите или полицаите?

земеделец така викаше : "ГОРДЕЯ СЕ, ЧЕ ИЗГОНИХ МАЙКА ТИ ОТ СЕЛО. сЕЛСКАТА РАБОТА Е НЕБЛАГОДАРНА. МИНЕ ГРАДУШКА, ПЕК, МОР И ОСТАВАШ ГЛАДЕН"

айде не ни пробутвайте недоволство... Ако сте мн. печени. щяхте да пасете кози в Гърция, Испания или Италия и проблеми нямаше да имате, като 1.5 млн сънародници - за тях няма чума там, всичко им е ок.

оди ти да пасеш бе, в Испания, Италия и Гърция. Голям тарикат си ти! От такива като тебе тука всичко е мед и масло.

заедно с тия протести, всички свикнахме да мрънкаме и протестираме за щяло и нещяло! Далеч не съм адвокат на ГЕРб, напротив, ама редовно се случват по света и ЕС подобни епидемии, кво са ви виновни, че има чума? Ми трябва да се умъртвявар животните, иначе тия протестиращи ще поемат ли отговорността като плъзне това в цялата страна? Като не им изнася, да се занимават с АЙТИ бизнес, търговия, машиностроене -там няма чума и е много лесно! Ай у лево!

Съгласен ли си, за да не плъзне чумата

чети историята бе, момче! така е било! Колко имаш по история? Историците ни са в голям дълг,ч е не са ви научили... Ами избивали са ги и са ги горяли с огън, мойто момче!

И ти си прав! Но политиката трябва да е на такова ниво, че да защити и обезщети пострадалите в такива ситуации. А не погром, и след погрома погром за следващите. Викат му и национална доктрина в широкия смисъл на управление.

не е длъжна да те дюндюрка! такива , дето мислят така, моля на полета за москва и така... Умря тоя строй!

България е шампион по добив на тикви!

Държават ада ги компенсира подобаващо, а сещаш ли.

да те хване хрема и да евтаназират и тебе и цялото ти семейство, за да не тръгне "зараза"...

Животните ваксинирани ли са били?

Добър въпрос.

е другата мантра на изродите!

ПОДКРЕПЯМ ПРОТЕСТИТЕ! ТРЯБВА ДЪЛГОСРОЧНО РЕШЕНИЕ И НАЦИОНАЛНА СТРАТЕГИЯ!

Липсва изненада или новина!Нормални крадци!

Капка по капка... търпението прелива! Българина търпи като вол, но като стане.... ЩЕ СЕ СТАВА! Няма ГЕРБ, БСП и прочее аватари! МАЙНАТА ВИ НА ВСИЧКИ!!!

Цветан Димитров не е за уволнение, той е за затвора! Този чиновник , който от 15 -20 години работи само за собственото си облагодетелствуване, не заслужава капка уважение. Той е олицетворение на грабителската политика на Герб в земеделието.

У нас няма затвор от който да не можеш да избягаш, даже няма кой д аго вкара в затвора.

Какъв затвор бе човек? Да го хрантутим там той да грухти. Инжекцийката като на овцете. И без това си го е заслужил с изпълнението на тази поръчка по геноцид срещу местните хора.

А защо там ? Трябваше да протестират и да палят вълна пред парламента!!! иначе полза няма ..........

Е няма смисъл, той парламента си е изгорял отдавна.

СПЕШНО СЕ НУЖДАЕМ, ЗАЩОТО ТЕЗИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ. Лека полека ще затрият хората заедно с животните.

подгрявай тълпата, тва е новото постановление на Курнелия....

може просто вече да се отчайваме.

Въобще не става дума за нея. според мен излишно я споменаваш- не е любимка на народа.

Подкрепям всички протестиращи! И следващите, които неминуемо ще изпищят! Защото държавата се управлява БЕЗ КАКВАТО И ДА Е ВИЗИЯ ЗА БЪДЕЩЕТО. Защото е немислимо да управляваш държава, без да знаеш какво изобщо търсиш в управлението, освен личен интерес. Какво изобщо значи това лобист, че и в парламента, моля ви се! Това означава предател на държавните интереси, които да бъдат продадени на шепа мутри срещу комисион! И сега не закъсваме защото 50, 100 или 200 години са ни се редували различни насилници, а защото СЕГА, в момента се управлява некомпетентно, във всички сектори. Защото никой не знае какво да направи, дори и да не е в политиката от личен интерес, просто НЕ ЗНАЕ.

Направо без акъл се управлява държавата, погледни ги какви мутри, гуменки и калинкообразни идиотки са се накачили като въшки по върховете

Изразих се по-книжовно, защото ми трият коментарите. Но думата, която историците употребяват, когато описват управленията не велики хора, е ВИЗИОНЕРСТВО. А ние си имаме само КЪСОГЛЕДСТВО!

ГЕРБ ДА СТАВА ВСЕ ПО БОГАТ НАЧЕЛО С НЕГОВИЯ ВОДАЧ ПО НАРЕДБИТЕ АКО НЕСИ КУПИШ ЖИВОТНО ОТ РАЗПЛОДНИК КОЙТО Е НА ГЕРБ НЯМ АДА ПОЛУЧИШ СУБСИДИЯ И НЕМОЖЕШ ДА ПРОДАВАШ ПРОДУКЦИЯТА СИ!!

У нас, когато имаше държава, преди, нещата стояха доста по иначе. Сега нито държава, нито крадци като хората.

Пари за охрана на националните богатства Пееф и Ахмед винаги има. Но за животновъди, майки, инвалиди, деца - не. Няма. Няма бе! НЯМА!

Кой ли взима парички да има внос на месо от чужбина(както замразеното 20 годишно ирландско от Миро Найденов преди време) Изберете българското!!!!

Що за заблуда е да си мислиш , че като си изливаш малкото или там продукцията ще трогнеш едни убийци, платени от Америка да ви убият

Пълна подкрепа. Тези глупости, малоумни действия от страна на "правителството" нямат край! Престъпници!

Не давайте животните и хляба си, ако отстъпите след това ще ни влизат по къщите! Децата ще ни взимат! Не им давайте! По-добре ужасен край, от колкото ужас без край!

Времето в Барселона е прекрасно! Тия хора нямат ли си работа да гледат кози, вместо да отидат на плаж с по едно коктейлче?

Да проверят т.н.ветеринари на чии интереси служат.Те си имат сдружения и явно са получили пари и нареждания да унищожават българското производство.Това е престъпление да умъртвяват хиляди животни.и то кози и овце.В същото време ядем боклуци.Държавата не субсидира българските животновъди.Управляващите тия пари ги крадат от бюджета и с тях се внася 25 годишно замразено месо примерно от Аржентина и всякакви боклуци от целият свят.Поради липса на прясно мляко,производителите на сирене ,кашкавал работят основно със сухо евтино мляко внос от Украйна ,като му добавят коктейл от хим.продукти.После защо българският народ бил най болният народ.

tonk11

Да проверят и стопаните! Те са попучили нареждане да не ваксинират животните! Щото е по-евтино пък и винаги може да се изтръска даържавата за некой лев а?

когато имахме държава, ваксините се правеха от нея.

Продължавам да твърдя,че една коза за сиромасите е равна на една крава.Заради това ги определят,като сиромашки крави. Някакви идиоти заявяват,че от ЕС наредили да трепят животинките,но цивилизовано.Как така ще избиват животинки ,които помагат на хората да оцеляват?Това случва ли се някъде в Европа, какво е това чудо.Трябва да се пуска водата, отвратителна смрад!

tonk11

Имаш ли представа за какво говориш бе? Знаеш ли какво представлява тази болест? Идиотите дето ти казват за ЕС са абсолютно прави! Това е директива 3 за превенция от ОЗБ по животните! Знаеш ли, че тази болест е клсифицирана като "биологично оръжие за масово поразяване" - 4 клас?

самият вярваш ли си на тия глупости дето си написал?

Ние за ЕС, не сме ЕС- просто трети свят. Там сме, само за да ни скубят.

като дойде другарката нИНОВА, ЗАЕДНО С др. Радев, ще напрявят така, че да се отглежда 10 пъти повече добитък! И заводи ще ви отвори! И Аец-ове!

Подкрепям животновъдите. Чума е тръгнала по институциите... Който е купувал млечни продукти, особено от козе и овче мляко знае на какви цени се предлагат, а заплащането за суровината драстично намалява(може да се направи аналог с горивата). Някой усърдно работи за досъсипване на българското земеделие и животновъдство - ще стане известен кой, когато се отговори на въпроса "куи боно - кой има изгода". Що се отнася до чумата по прасета, по овце и др., за птичия грип и ред други заболявания, поради които се унищожават животни, това за мен е привнесено, т.е. вид биологично оръжие.

не е привнесено. Просто се измисля, обявява се и... се прилага "процедурата"...

ЕС и неговите клакьори.

бе вие тук хептен през просото я карате! Я полека с изказа,ч е сте за дранголника всичките тролове! Кви са тия обиди към България? Стига ни натяквахте за "хубавия" комунизъм! Това си беше васалитет! В Русия не празнуваха 100 г. от октомврийската революция!

голем кретен - еврогейски !

Тук се говори с принципи, моето момче - къде намеси комунизма. Това е само в твоята глава. Виж действителността около себе си, ако можеш.

никви помощи за никого, който не може да се справя с живота да ходи в приют

От идването на демокрацията в България овцете са намелели 10 пъти. Това стана с ликвидацията на "лошите" ТКЗС-ета и връщането на добитака на хората . Които го изклаха. Това е една от причините за обезлюдяването на селата. Затова сега ни овнешко и агнешко от БГ се яде само по празници А сме изнасяли стотици хиляди глави 80-те

че по времето на синята чума, в родопите са продавали на гърците овца за 1 лв., крава за 2. Защото били..."комунистически"...

Нещо си се объркал,селата започнаха да се обезлюдяват,когато почнаха насила да вкарват селяните в ТКЗС-тата.

Цялата работа е че свинското е евтино. Сега ще се увеличи. Мафията в България е непробиваема. Винету е начело на м.афията.

Твърде дълго бяхме пасивни. Това окрили палачите. След животните сме ние. Пак ще ни охраняват така нашите хубави полицаи. Те не мислят, те изпълняват заповедите на Инквизицията.

Тепърва идват проблемите на животновъдите

тя полицията охранява цялата Бългаска нация докато я умъртвяват.....

тя полицията охранява цялата Бългаска нация докато я умъртвяват.....