Какви са условията за поява на живот в Слънчевата система

Учени определиха условията за поява на нов живот в Слънчевата система.

Обратно в новината

Коментари - Какви са условията за поява на живот в Слънчевата система | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Условията за живот отдавна са ясни, живот има на места като на нашата платена, защото се намираме на точното разстояние от слънцето за да има вода.

Не е важно какви са условията за възникването на живот в Слънчевата система. Важно е да се установят условията за възникване на живот в Слънчев бряг.

Тъй-наречените 'учени' си изсмукват от пръстите дефиниции и празноглави заключения ! То не познават 'живота' около нас, какво остава да обясняват за други планети ... Всеки ден си оборват същите тея 'учени' великите догматични открития ...

Условията за наличие на живот са отсъствие на БКП и ГЕРБ.

едни няколкостотин милиона години, а вие ме събудете тогава да идем на която си планета ша съм......

при отсъствие на комунизъм прираста е по-висок

Като в Детройт ли, нещастник?

Ами точно обратното е. Не че за вас има значение истината, но докато бяха руснаците тука сайбии за 45 г. се увеличихме с 2 милиона. Откакто ни окупираха американците за 27 г. намаляхме с 1.8 милиона. Та яко ни затриват !

Можели аз? Аз! Аз! Аз да кажа... Значи вода, азот, кислород, въглероден диоксид, заплата 3-4000 евро, сгодна женица и дървета, които дават целогодишно пъстърма, петълки, бабек и кайма Народен. Ах как знаааам, как съм чеееел. Как подтискам останалите, които не знаят.

пълно е с идиоти

ганьовеца за такива работи не го барай щото не може да вдене за кво става въпрос

Еми питай учените да ти кажат защо !?