Борисов: Откакто сме на власт, българите живеят по-дълго

За трите години наше управление с една година средно се е вдигнала продължителността на живота в България. Това казва премиерът Бойко Борисов по време на заседанието на правителството в сряда, става ясно от публикуваната стенограма.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Откакто сме на власт, българите живеят по-дълго | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, хората живеят по-дълго, надявайки се да те видят в затвора. Като се има предвид, че съдът се управлява от шефовете ти, доста дълго ще чакат, стига разбира се да не станеш неудобен за шефовете си.

Това поредният виц ли е? Дето живеем по-дълго? И едновременно се топим с по 200 души на ден...

Казват, че Волен бил Болен. Ама и ББ не лъже.

НЕ Е ЛЕСНО ДА СИ ТОЛКОВА ПРОСТ,НАГЪЛ И ИЗВРАТЕН . ПРОСТ,НАГЪЛ,ИЗВРАТЕН = МУТРА. В БЪЛГАРИЯ Е = МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ

Абсолютен селтак ..

БОЖЕ! Нямам думи!!!

тоя е луд........алоу тикво върви се гръмни,господ ще те накаже за всичко

ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ И БАЩИЦАТА БОЙКО БОРИСОВ! СЪЩО ТАКА ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ!!! ДАЙ БОЖЕ ГЕРБ ДА УПАВЛЯВА ПОНЕ 500 ГОДИНИ!!!

Чул те господ! пу пу ;)

това ме разсмя, аз не искам да живея дълго в тази държава нито при ГЕРБ нито при който и да е, вече се уморих, само си мечтая наистина да намеря покой някой ден....

По-дълго не знам дали живеят, но по-весело никога не е било! :) Те не го пускат и канят в чужбина да ни излага, така че забавлението си е само наше :)))))) Браво Бойко, давай Борисов

Трябва да си, ама мнооооооооого прост за да произведеш такава мисъл. Борисов заминавате си с цялата григада комсомолци и комунисти от герб, омръзнахте ни, а ставате и нахални и опасни за околните.

Ще имаме ли щастието да не чуем простотия от премиера поне за 3 дни

Нито ден без изръсена простотия! Явно това е мотото на нашия министър-председател, като за петъците явно се пазят топ-попаденията.

Много си злобен българин - Какво искаш комунистите ли да те управляват тъпако!!

тоя ни бил планирал да измрем без него

Г-н Борисов направи важна крачка в изказа си и от бисери премина към нешлифовани диаманти!

Тоя плиткоумник си вярва май

ВИФ-аджии и СИК-аджии по-добре ли е бе, умнико?

по-дълго под земята:)

Този се е издухал! Горко и на България,че до изборите има още една година.Стига да не стане чудо и българина да се събуди от дългия си зимен сън! Бог да пази България от ГЕРБ!

Няма ли близки да го заведат на лекар. Не виждат ли, че не е добре човека, съвсем полудя с тая власт!!!???

Е, вярвате ли вече, че премиерът ни е калинка?!?

Хааааа хаааа!!!!! Това ми звучи, като лафа на Бай Тошо- Днес построихме завод за полу проводници, а догодина за цели проводници!!!!! То бива простотия ама тоя се уля

Е, това наистина е забавно, страхотно казано, развеселих се и ще живея дори още повече!

Много си добър, благодаря, удоволствие беше да прочета този коментар!

В едно съм сигурна имаме най-простия премиер в света.Да ни е честит то бива ама това чудо наистина никъде го няма мисля си ,че има някаква родствена връзка с Живков

А бе защо всички пишещи преди мен си мислят , че народа пак иска да ни управляват БСП и ДПС , не не ви искаме другари нито вас нито президента ви Гоце , а за Байко ще видим догодина на изборите мого го подценявате.

Лъжеш! ТИ живееш по-добре! А аз чакам да си идеш, че ми писна от безмозъчните ти напъни да сътворяваш ТЪПИ закони!

А ти като си много умен , що не му го кажеш това в очите на метър и петдест от него.

правилната интерпретация в случая е "при герб българите агонизират по дълго"

Я стига, бе, гербаджийски адютанти!!!

Е,всеки глад може да се тълкува и здравословно...

Ами чети по-добре написалите преди теб та да видиш дали другите искаме да ни управлява герб!!!

Румене ти да не носиш чувалите с бюлетините а

Преди години не се налагаше в млечните продукти да има "палма"! Сега само дето л*а няма. Ама дали ще ги изпише Мършов и тях? Нов стандарт ще мисли ли?

Можем да му го кажем, обаче той взе да се пази настрана от народната любов, да не го задуши!!!

link живели живели...

Не разбирам за какви комунисти бълнуваш. Онези шмекери от БСП не са никакви комунисти, а никога не са били. Помня, че преди 23-24г. имаше държава България. Днес съществува някаква пародия на държава която по-скоро бих нарекъл Пиария и смятам да я напусна след по-малко от месец.

Хи-хи-хи! Който не вярва, е лош човешки "мат'рял "и да ходи да сади картофи! Може и да гледа шилета и агнета... Колкото образУванието му е по-високо, толкова по-добре! Дубрютринг, живеещи "все по-добре" българи!Аферим, ашколсун, машалах!

Доказано е, че при гладуване, организма подобрява състоянието си. Обаче, това е за определен период гладуване. После умира.

Благодаря ти боже, че ни увеличи живота и ни посипа с манна небесна от истински млечни продукти!!! Нищо че хората нямат пари да си ги копуват, но за сметка на това могат да завиждат на теб, о, боже наш, който храниш кученцата с паржолки! Палячо с палячовците!

Този път ББ е много прав. Осигури се здравословен начин на живот - няма преяждане, сееш картофи-физическа работа и ето ти дълъг живот.

Обяснявам статистическите данни, които са подвели слънцето Борисов. През управлението на ГЕРБ рязко се увеличи емиграцията на млади хора (по-скоро бягството на всяка цена) и чисто статистически средната възраст на населението се увеличи. Те ти как става номерът. Същият парадокс със средната работна заплата, която статистически нарастна поради увеличената безработица. Статистиката понякога няма нищо общо с реалността, особено, ако не отичита всички фактори, а действа избирателно. Очаквайте следваща новина - огромен ръст в консумацията на сладкарски изделия поради недостиг на хлебни такива (аналогията с отминали времена в района на Версай не е случайна).

не живеят оцеляват боко хахах *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Наистина си заслужава да поживееш, макар и само 1 година! Къде на онзи свят ще бъдеш толкова щастлив?

Божеееее! Милоооооооооост! Тоя счупи тъпомера! Още малко и ще почне да твърди,че слънцето изгрява,щото той се събужда.

Мда. Тъкмо ще се научим да живеем гладни, па ще вземем да умрем :)

Сталин: при съветския строй народите живеят по добре.

Прав е човека -живем по дълго статистически. Тези със голямите бонуси-ще живеят до 300 години. Незнам на кой вече да вярвам- някой ходил ли е на гробищата скоро -видял ли е какво става -като поточна линя е там. Но трябва да си вярваме.