Живко Коцев се яви на разпит в Антикорупционната комисия

На влизане бившият главен секретар на МВР е отказал коментар пред медиите

Обратно в новината

Коментари - Живко Коцев се яви на разпит в Антикорупционната комисия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Копейкин иска да вкара в Европарламента двама депутати за да получават евраци и да му се отчитат

110%

Мишко Коцев

Може ли някой да ми посочи един, АМА САМО ЕДИН български олигарх , който да не е тясно свързан с БКП и ДС ? Простичкото лекарство в тази бедна прошнурована държавица беше и все още е един закон за лустрацията ...... но това разбира се е утопия....

45 години Социализъм и сътрудничество с Русия, превърна България в развита индустриална,земеделска ,научно техническа,образователна,военна....Сила! ... 35 години западен капитализъм и колониален контрол от САЩ и Запада превърна България в мизерно блато,и най бедната държава в Европа,която няма право на независимост и Загуби 30% от Населението си което е световен рекорд!!

Глупост е свършил баща ти докато се е изцъквал в майка ти за да те створят теб , приятелю на ссср и сУциализъма....

Аз лично съм съгласен с това което си написал, НО в крайна сметка окрадването на държавата се извърши от същите тези хора и техните роднини и наследници, които бяха по върховете на социалистическа България. Факт е, че всички хора докопали се до богатствата са от висшия ешалон на Държавна сигурност и БКП. Просто като видяха всички благини, и решиха, че не е необходимо да се делят между целокупния народ, а да останат единствено и само за тях. Това е истината

Стига глупости, през соца бяхме по-развити в сравнение с военните и предвоенните години, две световни войни и вътрешни конфликти. Сега сме около 5 пъти по-богати от когато сме били най-развити през соца. Има статистика, статистиката не лъже.

от ДС и БКП имат имоти е САЩ?

питали ли са го колко му е часа

че неговият час вече е ударил

Тия десносектански „съдебни реформатори“, дето се праскат на борци срещу „БКП“, „ДС“ и прочие, и прочие, така и не могат да приемат действителността, че ги хванаха по бели гащи в комбина с контрабандисти и корумпета в едно. За този ли „професионалист“ пищят на умряло Денков, Гнома и простоидиотите?! За този ли Живко Коцев – внук на ген. Васил Коцев, шеф на Първо Главно Управление на ДС. За този ли Живко Коцев – син на Емил Коцев – видният Приватизатор на Иван Костов. За този ли Живко Коцев, чийто брат е Емил Коцев – изпълнителен директор на „Техноекспортстрой“. Нещатен сътрудник на ДС. Оперативен работник на общи начала ОРОН с псевдонима „Витя“ и „Еди“. Това само на кратко.

По адвокатите ще ги познаете!

Само корупция в тази държава

"тоя часовник дето го развяват стана ли ясно каква марка е и какъв модел" Юбло, Класик Фюжън, 8000-9000 евро

от новото евро, или от старото

А Кирчо и Кокорчо кога?

Пичове, кога са изборите? Нямам търпение да гласувам за ГЕРБ

Като започнат през час да ми обясняват как някой е корумпиран. Все се сещам за Бойко Борисов и за Пеевски - за КТБ, за фалиралия Балгартабак, за заемите от ББР. Как Гешев викаше на Бойко - "шефе" Дали наистина този от снимката е толкова черен или някой се опитва да го очерни, за да изкара няколко гласа повече?

са го питали дали му е точен новият часовник.

Абе тоя часовник дето го развяват стана ли ясно каква марка е и какъв модел. Да не се окаже за 1000 лева часовник, че язък за повтарянето.

че са само 1000 лева (и то от старите) - той затова искаше да го (по)връща

Някой обясни на публиката, че Живко Коцев е лош и той е виновен за всичко лошо в държавата и хората клъвнаха. И всички почнаха да хвърлят камъни. Ама така ли е, не е ли така...има ли някакво значение. Някой трябва да е виновен - Живко Коцев има снимки с пудел. А гадният пудел е сниман до пачки пари - поне 50тина хиляди евро! Следователно Живко Коцев е лош. Прокурори приятели на Шиши твърдят, че е лош - значи е лош. Шефът на ДАНС приятел на Бойко и Пеевски казва, че е корумнпиран - значи е корумпе. Има снимка, на която се вижда часовник. Казаха ни, че е скъп часовник - значи е скъп! Живко Коцев се оказа перфектния злодей в нашата действителност.

Готин перчем, колкото часовника ли струва.

2 чекмдеженца на Бате Бойко. Или 1 къща на Коцето Копейката. Колкото половин Булгартабак на Делянчо.

Много бе, по-евтино няма ли?!

Инфлация, баце. Асен Василев я вдигна нарочно в целия свят, за да краде от парите на пенсионерите!

ПИПО

Като го хванаха по "бели гащи" с компромати веднага се цанил защитен свидетел, да бъде разбираш ли...

Като те хванат прокурорите и полицаите на Борисов и Пеевски и ти ще поискаш да си защитен свидетел

Други като идват в Антикорупционната комися биват "канени на разговор", а Живко Коцев се "явява на разпит" :) Интересни детайли.

Мина ли му разтройството на тоя пудел на каишка

Това ли ти е важното, а не какви ги е вършил?!

кога Бойкича бяха го записали да казва на Вальо Танов да спре проверката на Мишо Бирата, тогава нямаше проверки, разпити, викане в парламентарни комисии, изказвания на Главния прокурор по темата, изказване на шефа на ДАНС. Интересно, интересно. Какво се случи тогава и какво се случва сега?