17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре че се случи войната между украйна и русия за да се сетят някои, че има бежанци. До сега никога не бяхме виждали подобни драми! Светът се промени само заради укрите! Слава! Потресаващо лицемерие!

Пълен блокаж !

Какво потресаващо двуличие!!! Заради тъпите укри "обединената" баба Европа ще се къпе за 5 минути , ще стои зимата на 18 градуса по Целзий , ще полза газ по 3000 Евра за 1000 кубика , ще кара коли с бензин 2.5 Евро и нафта по 2.75 Евро---ЗАЩО????? ЗАЩО разрешаваме бюрократите от Брюксел да ДАВАТ от НАШИТЕ пари почти 2.5 МИЛИАРДА Евра за Украйна??? До КОГА ще ги търпим тези американски подлоги???? Европа е за ЕВРОПЕЙЦИТЕ!!!! Не за бежанците плъзнали заради войните на САЩ по Света!!! СТИГА толкова--да им покажем че НЕ искаме да се връщаме в 19 век!!!

а гонка с участници в трафика на имигранти

Защо не ми действа съчувстващо този арт , а напротив ?

А "живи" сирийски и др азиатски и африкански мигранти - статуи прескачащи ограда на границата ... ще ги наслагам по височина , последния най-горе виси с главата надолу , а един клати оградата и те се люшкат ....

деца имигранти играят на морския бряг и правят фигури от пясък, а българските деца гледат "завистливо" отстрани

"...това е спектакъл, който разказва историята на бежанците от Украйна, от Сирия или от други области - "хора като нас, хора като вас, стари хора или млади хора, деца или жени - хора". СИРИЯ е за ПЪЛНЕЖ...

нито сирийци, нито украинци са бежанци в България, ние нямаме обща граница с украйна и сирия, е идват в България от страни по-богати от нас - румъния и турция, а какви бежанци са намерените в София мароканци?

Koлко пъти сме я чели тази опорка.... Колкото досадна, долкова и лъжлива.

.

Не знам за кого е Европа, но за такива като теб е Русия на Путкин, Северна Корея, Венецуела и прочие "независими" от САЩ държави, хах!

Всички знаем за изслеването на българи от Беломорска тракия, нали? Е, моят пра-дядо е бил пеленаче. майк аму тръгва да бяга към България, защото убили съпруга ѝ. Турчина, който ги прекарвал до границата много я навиквал и хокла, защото бешето плачело и щяло да ги издаде. Три пъти го оставяла и три пъти се връщала за дето си. Стигнали България и се заселили в обрластта около Велики Преслав. Нищо не взели със себе си. Били без дрехи и пари. Общината им дала след 10 години парченце земя за да си гледат зеленцичи. Стигало за малка къщурка и 5 лехи. Когато се родила баба ми и сестра ѝ били раделени. Сестра ѝ била дадена храненица при богато бездетно семейство. толкова бедни са били. Чумата избила голяма част от роднините ни. Умирали са на двора и никой не смеел за влезе за да погребе починалите. Нека сега си припомним съдбата на укрите: Качили са се на лексусите и стигнали България. Настанили ги в хотел, олинклусив, с масажисти, фризьори и маникюристи. Не им стига това, ами имат и претенции за храната и мекотата на възгланиците. Не искат като мигрантите от Изтока. И скумрия не ядат, да знаете. Била храна за бедните! Та, така мили хора. Преди да правите спектакли бъдете обективни. В Йемен вече над 5 години умират деца от глад! Преди да навършат 3 години! Спомнете си и за азиатските страни, в които родителите продават 6-7 годишните си деца за секс роби.... защото иначе ще умрат от глад..... Светът е гадно място! Но не и за укрите! Те дълго чакаха да избягат от укроландия и тази война им дойде "дюшешЮ. Получиха достъп до Европа. Сбъдна им се мечтата на живота. И да, един търсише супер мощен компютър с видоекарта за 2000 лева. По-слаб нямало да му помогне :)

но е прав! Не сме им длъжни! Време е и едните, и другите да си ходят!

Прабаба ти три пъти си е изоставяла бебето, а? Веднага си личи българската майка юнашка.

Вярваме, че нашите румънски приятели, след като са казали "от други области", са включили в групата актьори и образа на българските бежанци от Беломорска Тракия, от Македония, от Западните покрайнини. И, разбира се, от Северна Добруджа.

Отдавна ли се занимавате с пропаганда в полза на чужда, враждебна държава и поради каква причина?

Може би защото си руска подлога.

тотален идот. Явно никой не ти е виновен. А трябваше майка ти да те абортира на цемент! Дебил!

кретен си попзволява да се изказва! Явно тук ти си руския трол. Дебил!

Кой финансира „артостите”? Да позная ли?

Откога се занимавате с пропагандиране на официалната линия на чужда, авторитарна и враждебна държава и поради каква причина?

Коя е чуждата линия? Точно обратното е! Функционално неграмотните вече сте набрали критична маса! Тезта ми е, че не може само да мислим за парцалесите от украйна! Има и други народи, които страдат! И българи са страдали не са получили такава грижа! До къде я докарахме .... някакви профани да не могат да разберат елементъарен текст! Не клоака, дами и господа, по-зле е тази страна!

Ами по новините все бежанците ги показват в друга светлина. Или в луксозни 5 звездни хотели до морето или със стълби прескачащи границата или по 80 човека в едно ремарке на хладилен камион. Такива сцени като тези арт инсталации никой не е виждал.

Аа, авторите са забравили да пресъздадат студио за красота, микроблейдинг, ноктопластика, душ кабини, вани за масажи, хотелски стаи с изглед към морето, ресторанти 5 звезди, отрупани маси с риба (сьомга), защото скумрията е за горките туземци

Тия на снимките приличат на румънци облечени за сватба:))))

А ти руски цървул ли си?

Пълни глупости!

И в това ли вкараха политика!? Елементарно! Срам!

До ти идиот ли си Идиотът май си ти. Не си ли чувал, че твоята втора родина обяви за враждебна България? Не знаеш ли, че Русия е чужда държава? Малоумен ли си или просто си слуга на чужда държава?

Оctavius

А кога някой ще направи арт инсталация за изнасилените момичета от "нещастни бежанци", решили да пренесат бита и средновековните си реадиции тук? А кога ще има арт инсталация за ограбваните и битите европейци от групички "млади мигранти"?... А кога ще има арт инсталация за момичетата на по 12 години от "мигрантските" семейства, които и до сега ги женят насила за други "мигранти", защото така е в "Родината", и Европейските закони не са важни?... Или за исканията на чалмосани психопати, които изискват в столовата на училищата да не се поднася свинско месо, защото "техните вярвания" не им позволявали?... Че в техните държави не може да държиш жена си за ръка, а тук нямаш право да я погледнеш даже под 15 ката дрехи... Смях, смях... Европа сама си докара всичко това. Халал да ни е. И лудостта на другарката Дер Лайен, и безумията с неразумната хипер-толерантност - ако насрещните ни отвръщаха със същото, аз щях да съм "за" с две ръце, но не би...

На гладен човек не му е до артинсталации. Всичко е порнограффффия.

Не мисля, че някой ти евиновен за финансовите неблагополучия.

Точно тия лалугери го правят за пари.А аз за пари не бих станал за кашмер.

А за какво да го правят? Това им е професията.

То има и едни на околовръстното, дето правят всичко за пари.

А защо никой не прави коментар на хората които ги накараха насила да емигрират в Турция