Живеем в политическо безвремие, но алтернатива има

Андрей Гюров, председател на ПГ на ПП пред политическия подкаст "Директно в новините"

Обратно в новината

Коментари - Живеем в политическо безвремие, но алтернатива има | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вие нали знаете че камерите за да работят трябва да са свързанис компютър? :))))))))

не живеем в политическо безвремие, а в политическо безсрамие

ПП - американски подлоги и далавераджии

ПП - Прокопиеви Подлоги

"Няколко седмици преди края на годината България стои изключително стабилно". Но благодарение на конституционния механизъм за служебно правителство.

Тия от ПП по големи боклуци от всички предишни взети заедно.

Тоя ли злобар измисля опорките,които всички жълтопаветници повтарят като папагали по медиите?

да ... скоро не сме идвали да гоним комунисти от парламата...

Има и тя е в Президентската Република при която има истински контрол между властите.

Ако вие сте алтернативата, по-добре да емигрирам.

ВРЕМЕ Е ДА БЪДАТ ИЗГОНЕНИ ДЕПУТАТИТЕ ОТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ. ВИЖДА СЕ ЧЕ НЕЗАСЛУЖЕНО СА ТАМ, ТУПАТ ТОПКАТА, ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ И НИЩО НЕ ВЪРШАТ. НАРОДА ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ТЪРПИ ТЕЗИ ЦИРКАДЖИИ ПОВЕЧЕ.

изпразниха джобовете на хората с 14 милярда и се оглеждат за някой топъл остров. Прост народ - дрогиран премиер.

боклуци смрадливи, как имаш очи да излезеш и да говориш, смърдел противен!

къде са кирчо и кокорчо? май са издухали гарнитурата, че да го пускат напреде тоя пишман експерт с излъчване на регулировчик.

Пичове бита карта сте, както и будалите дето излъгахте.

Какво точно значи "изключително стабилна във фискално отношение"? Теглене на заеми до дупка, раздаване на парите наляво надясно с елемент на краднене (разбира се напълно законно), и в резултат 30-40% инфлация при хранителните стоки и горивата, ама иначе удобно представена за под 20% от НСИ (вероятно в тяхната кошница с която мерят има пиано и картина на Ван Гог). Та, дупката при заемите я намерихме вече, последните емисии нещо не вървят. А и лихвите по тях се качиха бая, и не не е последица от войната само. Раздедените пари, инфлацията ги опапа. И сега няма пари, ама за сметка на това инфлация колкото искаш. Личи си ползата от коалицията с БСП, и техния икономическия "експерт" Румен Гечев, естествено експерт по хиперинфлация, с практически опит. Та те така.

Този редовно го дават по телевизията. Всеки път ръси абсолютни глупости и е много забавен. Може да възстанови предаването "Размисли и страсти". Вчера даже разправяше за "Банкянските тигри", които всъщност са от Бистрица :)))

Свята президентска република

пепел ти на устата.. Добре, че в България няма контрол. Ако имаше още щяхме да сме в ковид ГУЛАГ като европейците. Никой не си дава сметка, че ние сме една от страните, които точно заради "недостатъчен контрол" и "политическо безвремие" сега сме топ износител на ток за европа и приключихме тая простотия с ковида с как беше.. "контролната извадка".. Ако имаше контрол, отдавна да са ни превърнали в ГУЛАГ. Ама знаят, че опитат ли се, хващаме гората и кой където свари - бой до посиняване.

Алтернативата е да ви избесим до един, продажни педли!

Булка Гюровице, тази сутрин имаше ли юнак Гюро глава или нямаше?

Да, президентска република! А такива като ПП да бъдат държани далеч от властта

Де все е гербаджия все е свиня де все е ушев все е боклул де все е съдия прокурор и друг шибаняк се лекува само с луршум в главата

Алтернативната не сте вие,вън от България мръсни продажници

А кой е алтернативата бе свиньо гербаджииска ти ли да те еба у боклука разпран

Ама много сте маскарите, лъжците и ошенницуте в политиката! Така е в цял свят, но при нас в особено големи размери! И всичко това е заради неработещата съдебна система! Ако започнат да ви съдят за корупция и далавери ще си седнете ба дупетията.

Алтернативата е "ВЪЗРАЖДАНЕ", по-добро в момента НЯМА! Всички други сте продажници и предатели, а мястото ви е в ПАНДИЗА!!!

няма пиано и ван гок.. Друга е пунтамарата - понеже сме в "развита икономикс", както твърдят, в кошницата постоянно влизат и излизат продукти, тъй като на пазара се появяват все по-евтини (и по-нискокачествени) алтернативи, то да, вярно е че инфлацията на едни и същи стоки е по-висока, но те не влизат в малката кошница вече, тъй като на тяхно място има евтина алтернатива. Т.нар. продуктова субституция. Така е у зрелия капитализъм, всичко поевтинява.. е вярно, че ядем боклуци, но това не се отчита от методиката на НСИ, следователно не е вярно.

Докато немската курва Борисов и шайката му малоумни кретени е във влястта все ще е зле.

Не. Алтернативата е нещо, което ще спре да продава България за жълти стотинки на ЕС, САЩ и която и да е друга външна сила.

Хаха Айде улево в киреча бе плазмодий

Изключително неприятна личност с много странна биография. Пръкнал се в незнайно село в България и прави някакъв бум едва ли не в икономиката на САЩ и на Австрия. Завършил бакалавър и директно след това докторантура - нещо, което го няма никъде на белия свят. Някои хора ще ме разберат, други не, но белите петна в биографията на този човек само затвърждават мнението ми, че не му е чиста работата. Трябва да си голям наивник, за да повярваш на тези измислици.

Колкото по—стар гербераст ,толкова по-дърт педерас.

Андрейчо малоумника.

Вярно е има! Този от снимката на въжето пред парламента!!!

Ама без ПП

Я разясни каква точно алтернатива е въпросното "Възраждане"? Може би, предводаната рубла като алтернатива на парите, излизане от Европейския съюз, и подаване на молба за 16та република, или както е по-съвременно, за присъединяване към Путинова Русия, излизане от НАТО, в следствие на което 40% от държавния бюджет отива за въоръжаване, със всички последици от това, разкулачване на собствениците на земя, и доброзорна колективизация в селското стопанство, задължителна ангария (наречена бригади) по ТКЗСтата. национализация на предприятията, и след това сриване на производството следствие на мъдрото и далновидно ръководство на Партията (в ролята Възраждане), и сътветно неминуем фалит, както стана на 3 пъти за кратката история на народната република. Не след дълго следва, невъзможност за закупуване на жилища, автомобили, и всякаква по-сложна за изработка техника - хладилници, перални, телевизори, просто всички тия работи ги няма, записване за лади, и после чакане по 15-20 години "да ти дойде ред", липса на елементарни стоки в магазините, сирене, месо, яйца... И ей го на, комунизЪмът дошъл.

Пича бил експерт по кредити. Значи тоя ще ни налага ксоцкалният рейтинг, като в китай. Заедно с оня служебния министър пеканов са голям отбор - фин.фашисти.

Важното е, че вече 33 години има банани целогодишно по магазините и не само там..........

А без да манипулирате машините и вас няма да ви има....Ама че нагли к0пелдаци...Хем оср@ни, хем нагли

Б. Божанов от ДБ, заяви че: „Машините нямат кодове, а имат код“. Не е вярно. Кодове са. Един е в ЦИК, а друг у К.Петков, с който зареждат машините преди избори.

Цървул

Защо промитите/полираните ви до блясък мозъци ни тикате към някой? Какво лошо има да се отървеш от зависимост, в нашия сличай американска, преди това руска. Но не, трябва все да ни вкарвате към някакъв съюз. Напротив всичко, което се иска от българите е политиците да направят България независима. Толкова ли е сложно цимента ви да го рабере?

Този ли ще е новият лидер на пп? Напоследък гюров се държи като Гюро Михайлов, нищо, че не е доблестен като него.

(джордж)сороскода е в про100то.

Народе. Камъни и тояги требват. По чутурите на цялата паплач събрала се да ви стриже и продава в Парламента. Ако сте по-умни и до девето коляно ще ги зарежете.

Нито партий нито парламент ще помогнат на България От Президенството през министерства и до последния чиновник Службите на сто процента са превзети от руски агенти

Го слушах в Панорама.Едно и също дрънка като останалите в ПП. Мели за моделът Борисов като латерна. Моделът Борисов си беше супер. Българите се поддадоха на лъжи и манипулациите на Радев и компания и жестоко се прецакаме всички. Жалко ,че някакви малоумни все още ги гласуват тия или пък Мадуровките. Все тая, защото българите като идиоти позволиха всичко това

На този нещастник не бих доверил да пасе и една коза! А той тръгнал държава да оправя!

Гюров да си управлява СПА центъра в Разлог и да не се занимава с държавните работи! Видяхме докъде доведе страната тяхното управление за 7 месеца и какво щеше да стане ако бяха останали на власт! Всички разбраха само не от Партията на Провалите че държавата не е опитно поле за управление!