Коментари - Жителите на Войводиново излязоха на протест срещу условните присъди на биячите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се самосезира. Опит за убийство няма как да има такава смешна присъда. Да ги съдят циганите в Страсбург. Въобще да не ги оставят на мира. Мръсници, саморсъд за тези отрепки и всички като тях. Дето си мислят, че всичко им е позволено а такива има много. Достатъчно цигани избиха мирни хора.

Ами пребий съдията или някой депутат и признай вината.....

Крайно време е да се разбере, че циганин съд не го плаши. Циганин разбира само от бой.

При такъв случай човек трябва да е с една тояга, да се развърти, да им начупи капачките, и ппосле да му дадат такава присъда, но едва ли.

Хората и преди протестираха и какво - присъдата условна. Очевидно, че с протести само не става.

Винаги, когато има опасност циганите да ядат бой - усилено полицейско присъствие! Когато циганите бият българи - полицията си бърка в носа! Ще каже човек, че са назначили цигани за полицаи.

А да не би някой да е очаквал нещо друго? Тук винаги се дават условни все пак това е България. За да се промени това през прехода дето се спести и не се проля кръв сега трябва десеторно да се пролее. Или да се бяга от тая страна. Две опции, няма трета.

Електората на БСП и Атака е важен.

племето с най-ниски доходи, с най-лоши условия на труд, племето дето постоянно го крадат, издевателстват върху него, с най-лошо здравеопазване и образование, размахало пръст и тръгнало да поучава как да живеят другите. Не искат заплати, не искат премахване на извънредния труд и неговото заплащане, а искат някой да влезе в затвора ....

така се получава като властта се е надупила на циг'аните.Вие тях, те нас и така си е'ба мамата и на образование и на здравеопазване и т.н.

В България Съдът е Продажен , тоест няма Съд има едни с документ за завършена Юриспроденция , купени или дадени по милост и съдят според парите които им предложат ! Вижте какви Некадърници са Министри Цецка Цачева и Данаил Кирлов и съдете за Съдилищата и тяхната компетентност ! Нямам думи повече , рибата смърди от главата !!!

Пияният "камандос" се е правил на отворко и се е опитал да се прави на мъж. Е какво да стане? Даже се чудя защо изобщо съдят циганите

Ако има някъде стълкновения между българите и ,,небългарите'',светкавично пристика жандармерия,прави гъсти кордони,и винаги веригите са с лице към българите.Изгледайте един репортаж само,без значение от кога и къде,и ще видите че това е истина.Тази служба жандармерия,е създадена с парите на българите,за да бие и потъпква правата на българите.Това е ясно като бял ден.Ако тази служба беше закрита по рано,сега ,,проблемът'' щеше да е само един неприятен спомен.

по една много проста причина - билгарите искат да бият циганите, а не обратното

На времето нещата са се нагласявали само със стрелба с лък,а публично,със старо дърво и въже.Не е имало Полиция,не е имало Прокуратура.Днес толкова държавни хранутници храним,а те поущряват престъпленията.Никаква файда от тях.

Каква наглост. ..каква наглост просот нямам думи

значи в България са останали само безмозъчни създания

родната полиция ги пази. този път и съдът участва!

Законът в България, при опит за убийство: - ако е от ром срещу българин е "културна особеност" и е 2 години условно - ако е от българин срещу ром е "дискриминация" и е доживотна

Гласувайте за Джамбазки и не забравяйте преференцията за него.

Не пипайте нашите избиратели. Сега ще им дадем по 50 лв за изборите

Две племена с първобитна култура унищожават бавно и полека древното племе на траките, живеещо на тази земя от хилядолетия. Това са племето Роми и техните кръвни братя, Герборомите. Братя българи, потомци на Орфей и Спартак, ще оставим ли да разрушат страна ни тези неандерталци?

утигури, кутригури, оногури, оногондури и вйобще всякакви там .... български племена роящи се на дребно от най-древни времена

Само да попитам : - В България ли живея или в Циганландия! Единия от братята цигани казал на баща си - Остави ме да го довърша. Колко е присъдата за опит за убийство! Условна ли?

За убийство дават условна , какво да дават за закна или опт за убийство??? Щом се е върнал на работа , да вземе 3, 4 колеги и да ги "превъзпитат" по тъмно!

Трябва да пакажем, на тъпите ни уппавляващи, че не само имаме мнение а и щепсе борим за ппавата си. Стига с тази иганска наглост.

От цялата тази история във Войводино българите затвърдиха, че са расисти, а аз разбрах какви са командосите щом две циганчета могат да го пребият.

Тия по-добре да бяха в затвора.....

... супер тежка присъда за едно дребно и незначително сбиване със заядлив пияница.

Не разбрахте ли избори идат загубен народ сме с тези политици

БХК е цирии, а миризливат гной излизаща от този цирии са циганите! Тъжно, но... неоспорим факт! БХК е гангрена, а циганите некрозата обхванала обществото! Докато се защитават неспазващи закона хора така ще бъде

Присъдите не са пробация а 1 година условно и 3 години условно което е супер тежка присъда за едно дребно и незначително сбиване със заядлив пияница.

Никакви сериозни присъди няма да има!

Око за око, зъб за зъб.

Не мислиш ли, че прекалено много еднооки и беззъби ще има? Иначе ясно, че само претендираш да си различен от циганите.

Ако имате по един избит зъб за всеки убиец и обирджия, който сте защитавали, ще сте с две-три ченета назаад.

Който вади нож, от нож умира.

Мен онзи ден в петък един като този "командос" /но поне не беше пиян/ спря да ме пита защо паркирам еди къде си понеже колата ми виж щяла да пречи. Излезе благоразумен, отлетя със свирещи гуми бързо, бързо. Може би защото беше трезвен като му казах да се омита и тръгнах към колата му офейка със скоростта на светлината.

Някакво селско сбиване го направиха на етнически въпрос само защото циганите са набили българин. Ако беше обратното ?

Ако беше обратното, коментиращите щяха да се асоциират с побеждаващата страна и всичкио щеше да е наред, а ония просто нямаше да не знаят как да губят... :))

Селяците от село Войводино просто са прости расисти мразещи цигани. Някоя циганска организация може да ги осъди и за съборените им къщи.

Къщите са незаконни и никой не може да ги осъди. Друг е въпросът защо въобще е позволено да бъдат построени.

Има си правила за събаряне на незаконни къщи от гледна точка на хуманизма. Защо не събарят незаконни палати на българи ?

В закона думата хуманизъм никъде не се споменава. Палатите на българите не са незаконни. Че булгаристанци са 80% дебили е факт но не чак такива дебили, че да си хвърлят парите за незаконен палат. А защо не събарят палатите на циганските барони и стотиците хиляди цигански коптори, които са незаконни, не зная.

Не знаеш или не си чувал за незаконен палат/ къща на българин ?

няма закон за "хуманизма." има затвор за незаконен строеж, освен разрушаване и заплащане на "услугата".

И сутрин, и на обяд, и вечер! Бързо се напиваме!

Никак не са леки присъдите заради един бой. Преди две години дадоха на един български тъпан 2 години условна присъда при смърт от бой. Българите просто мразят циганите, но циганите скоро ще са мнозинство в България.

Така е. 9 месеца пробация въобще не е лека присъда за обикновено селско сбиване на улицата с пиян михлюзин. Ако на всеки даваха такава присъда то целия северозапад щеше да е с пробация. Там това да се сбиеш с някой на улицата или в кръчмата си е нещо в реда на нещата и на никого не прави впечатление. Куките въобще не се интересуват от такива дребни, бих ги определил като незначителни сбивания.

Защо неможе да разбереш че това е въпрос на самочувствие. Когато кажеш американец незнаеш дали е от афроамерикански произход или бял просто казваш американец. Щом си роден в България значи си Българин и трябва да се определяш като такъв Също да спазваш законите !

В кой закон пише, че след като си се напил като талпа може да налиташ на хората по улиците?

Това ще е и естественият им край.Когато паразита унищожи гостоприемника загива и той.

"Двамата братя сключиха споразумение с прокуратурата и признаха изцяло вината си." Прокурорите са прецакали циганите. Ако не бяха скючили споразумение двамата братя щяха да получат най-много глоба за дребно хулиганство или да бъдат оневинени тъй като са действали при самоотбрана.

"Тук сме не само заради смешните присъди, които получиха двамата роми, но и заради това, че ромите в България трябва да се научат да живеят и спазват закона както останалите", коментират присъстващи. Че те останалите спазват ли закона? Като се започне с политиците и се стигне до последния пияница и михлюзин в кварталната кръчма никой не спазва закона.

Срам! Срам! Срам!

С мирни протести срещу циганския тероризъм няма да стане , приятели от Войводиново . С престъпници не се преговаря , ако и да са основен Илекторат . Помнете , че България е зад вас .

ха ха ха ха, България била зад тях! България е по клавиатурите...... дано не стане някоя гражданска в Абсурдистан че българското малцинство зор че види....

Ти нали си от коняците , нямаш грижа :)))) Или пък не.....

Така е за огромно съжеление!!!

...правят избори и им трябва електорат за кебапчета. Юруш на кебачетата, извенете ... на бюлетините.Позор за политици, съдии, блюдолюзци и тем подобни подлоги!

Атанаска и майка й трябва да заведат граждански иск , а не да се ослушват ...! А прокурора трябва да обжалва тази присъда...!

Обжалва защитата. Прокуратурата протестира присъдата. Бонус 1. Обстоятелствата се наричат отегчаващи, а не утежняващи. :) 2 бонус, нотариален акт, а не натурален акт. :))